Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Κοπάδι αγελάδων έσπειρε... κυκλοφοριακό πανικό στη Φλόριντα

ΗΠΑ: Κοπάδι αγελάδων έσπειρε… κυκλοφοριακό πανικό στη Φλόριντα

Για τουλάχιστον τέσσερις ώρες ο δρόμος παρέμεινε κλειστός

Ένα κοπάδι από περίπου 70 αγελάδες προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν το φορτηγό που τις μετέφερε τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη στην κομητεία Osceola, όταν το όχημα ξεκίνησε να παίρνει φωτιά λίγο πριν το μεσημέρι κοντά στο St. Cloud, νότια του Ορλάντο.

Ο οδηγός, ένας 47χρονος άνδρας από την Αλαμπάμα, δήλωσε στους αξιωματούχους πως ενώ οδηγούσε παρατήρησε καπνούς και φλόγες να βγαίνουν από την καμπίνα.

Κρατώντας την ψυχραιμία του, έκανε στην άκρη το όχημα και απελευθέρωσε το κοπάδι των αγελάδων, το οποίο ξεχύθηκε στον δρόμο για να σωθεί.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι… ελεύθερες πια αγελάδες διέσχισαν την λεωφόρο, προκαλώντας αναστάτωση στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Αναμενόμενο λοιπόν οι αγελάδες να προκαλέσουν… κυκλοφοριακό πονοκέφαλο στους οδηγούς, καθώς ο δρόμος έκλεισε και προς τις δύο κατευθύνσεις για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, ενώ οι ακινητοποιημένοι οδηγοί περίμεναν καρτερικά στο σημείο μέχρι οι Αρχές να συγκεντρώσουν τις αγελάδες και να τις απομακρύνουν.

Στην περιοχή έσπευσε η τοπική Πυροσβεστική, με την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στο όχημα να είναι επιτυχής, ενώ το όχημα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Μετά από μερικές ώρες επανήλθε η κανονικότητα και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024