Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιουλίου στο Κορωπί, σημαίνονται συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά καίει ξερά χόρτα και ελαιόδενδρα, ενώ σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων υπάρχουν εργοστάσια, βιοτεχνίες και επιχειρήσεις. Προς το παρόν ωστόσο δεν απειλούνται.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση επί της οδού Αρχιμήδους, στο #Κορωπί Αττικής. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»