Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κιμούλης: Καταθέτει μηνύσεις εναντίων ηθοποιών και γιατρών

Γιώργος Κιμούλης: Καταθέτει μηνύσεις εναντίων ηθοποιών και γιατρών

Αιχμές κατά της Ζέτα Δούκα

Μηνύσεις εναντίον ηθοποιών αλλά και κάποιων γιατρών που έχουν καταθέσει σε βάρος του για την υπόθεση του #metoo φαίνεται πως ετοιμάζει ο Γιώργος Κιμούλης.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στον Alpha εξήγησε ότι η αγωγή εναντίον του ΣΕΗ έγινε για να προσβάλλουν την απόφαση διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο και στη συνέχεια μίλησε για τις μηνύσεις που ετοιμάζουν με τον πελάτη του.

«Έχουν έρθει κάποιοι όψιμοι μάρτυρες που έχουν έρθει και έχουν πει την άποψή τους. Η άποψή τους όμως αυτή στηρίζεται σε ψέματα. Όσοι εκ των 20 όψιμων μαρτύρων κατέθεσαν εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι είναι δολίως ενεργούντες, καταθέσαμε μηνύσεις.

Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και εναντίον δυο γιατρών για ψευδείς καταθέσεις αλλά και σε ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί αυτοί έχουν καταθέσει για τη δική ως μάρτυρες που γνώριζαν υποτίθεται κάποια πράγματα γεγονός που δεν ισχύουν. Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα.

Υπάρχουν καλλιτέχνες που έχουν καταθέσει και υπέρ του Γιώργου Κιμούλη που όμως στην αρχή δεν ελήφθησαν υπόψιν. Ένας εξ αυτών είναι ο κύριος Τσακνής» είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

Αιχμές κατά της Ζέτα Δούκα

Ο γνωστός ηθοποιός κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στη Ζέτα Δούκα, η οποία τον είχε καταγγείλει δημόσια μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Στην περίπτωση της κ. Δούκα, η οποία 13 ολόκληρα χρόνια μετά με κατήγγειλε ψευδώς και… τηλεοπτικώς (!) για σωματική βλάβη, δεν προσκόμισε ούτε ένα στοιχείο, μια κλήση προς την Αστυνομία, ένα ιατρικό έγγραφο ή πιστοποιητικό, έστω μια σελίδα από ένα προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο κατέγραψε, με ημερομηνία, το συμβάν εναντίον της. Μία κατά τα άλλα δυναμική και χειραφετημένη γυναίκα, απλώς μούδιασε και υπέμεινε το βίαιο περιστατικό, στο οποίο ήταν δήθεν παρόντες οι άλλοι δύο συνάδελφοί της (οι οποίοι αντί για μάρτυρες εμφανίζονται για λόγους σκοπιμότητας, αριβισμού και ψευδεντυπωσιασμού ως καταγγέλλοντες), οι οποίοι μούδιασαν και εκείνοι και δεν άρθρωσαν μια κραυγή, μια φωνή, μια επίκληση βοήθειας, παρά κοίταζαν τον δήθεν μαινόμενο ενάγοντα.

Σημειώνεται δε ότι η ακτιβίστρια κ. Δούκα κατά το παρελθόν είχε παρακινήσει ανθρώπους να καταγγείλουν σεξουαλική βία, γεγονός που σημαίνει ότι ουδέποτε αισθάνθηκε σε μειονεκτική θέση, διαφορετικά πώς παρακινεί τους υπολοίπους όταν η ίδια είναι παθούσα, άνευ καταγγελίας;;; Το κίνημα #metoo, το οποίο ξεκίνησε με την καταγγελία της πρωταθλήτριας της Ελλάδας Σοφίας Μπεκατώρου, έχει ως στόχο να ωθήσει γυναίκες οι οποίες έχουν πέσει θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης να μιλήσουν και να καταγγείλουν τις ειδεχθέστατες αυτές εγκληματικές ενέργειες τις οποίες έχουν δεχθεί, πλείστες ούσες ανήμπορες να αντιδράσουν και “κουβαλώντας” το ψυχικό και σωματικό φορτίο ενός εγκλήματος το οποίο τις ατιμάζει, τις “υποδουλώνει” και εν τέλει μπορεί να τις οδηγήσει στην εσωστρέφεια και τη σιωπή.

Η απόπειρα της καταγγέλλουσας να καπηλευθεί ένα κίνημα με σοβαρό σκοπό, ήτοι την αποκάλυψη βιαστών και εγκληματιών, οι οποίοι διέπραξαν εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, είναι τουλάχιστον αποτροπιαστική για την ίδια και ταυτόχρονα καταδεικνύει την ασέβειά της προς τους σκοπούς του κινήματος αυτού, μετατρέποντας η ίδια τον σοβαρό αυτού σκοπό σε ίδιο σκοπό αριβισμού και επαγγελματικής καπηλείας.

Μάλιστα η καταγγέλλουσα, δείχνοντας απόλυτη ασέβεια σε γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και έχουν πέσει θύματα βιασμού, τόλμησε να εξομοιώσει εντελώς ανόμοιες πράξεις, κάνοντας την εξής δήλωση: “…η ιστορία της ψυχολογικής και λεκτικής βίας, επαναλαμβάνω, η οποία δεν είναι καθόλου λιγότερη και σοβαρότερη από τη σεξουαλική και τη σωματική…”. Με λίγα λόγια η καταγγέλλουσα, ως ένδειξη καπήλευσης, δεν διστάζει να τοποθετήσει στην ίδια βαθμίδα το έγκλημα του βιασμού και το έγκλημα της εξύβρισης!!!» αναφέρει ο Γιώργος Κιμούλης.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024