Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορείται πώς είχε σαν  υπηρέτη τον Μο Φάρα

Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορείται πώς είχε σαν υπηρέτη τον Μο Φάρα

Πολλά αγγλικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν πως η Νίμκο Φάρα (54 χρονών) είναι η γυναίκα που πέρασε πριν χρόνια τον σπουδαίο σήμερα αθλητή, στην Αγγλία και τον παρουσίασε ως γιο της.

Ο Μο Φάρα συγκλόνισε τον κόσμο με τις αποκαλύψεις που έκανε για την ζωή του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.

Ο διάσημος Βρετανός αθλητής στίβου, αποκάλυψε μάλιστα πως είχε μπει παράνομα στην Αγγλία σε μικρή ηλικία και μάλιστα με πλαστά στοιχεία καθώς το όνομά του δεν είναι Μο Φάρα.

Πολλά αγγλικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν πως η Νίμκο Φάρα (54 χρονών) είναι η γυναίκα που πέρασε πριν χρόνια τον σπουδαίο σήμερα αθλητή, στην Αγγλία και τον παρουσίασε ως γιο της.

Ο Μο Φάρα  είχε τονίσει στην πρόσφατη συνέντευξή του πως ήταν σαν υπηρέτης στο σπίτι που έζησε για χρόνια, ενώ ο πραγματικός Μο είχε μείνει στο Τζιμπουτί.

Η Νίμκο Φάρα πάντως αρνείται τις κατηγορίες πως συμπεριφέρονταν άσχημα και είχε τον Μο σαν υπηρέτη στο σπίτι της ενώ ένας από τους γιους της τόνισεε πως είχε τον Μο σαν παιδί της.

Η ίδια η Φάρα υποστήριξε πως αναγκάστηκε να κάνει την συγκεκριμένη παρανομία, γιατί της είχαν πει πως ο μοναδικός τρόπος να περάσει στην Αγγλία ήταν να έχει μαζί της τρία παιδιά.

Οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε ο σπουδαίος Βρετανός είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης δίνουν ιδιαίτερη  βαρύτητα στις εξελίξεις.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024