Γνώριμος για τον Ολυμπιακό θα είναι ο διαιτητής του πρώτου αγώνα με την Μακάμπι στη Χάιφα. Η μάχη των πρωταθλητών Ελλάδας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League είναι προ των πυλών (20/7, 20:00), με τον Σάσα Στέγκεμαν να διευθύνει το ματς στο Sammy Ofer Stadium.

Η UEFA επέλεξε τον Γερμανό ρέφερι για τη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων», κάτι που δεν ξυπνάει και καλές μνήμες στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σάσα Στέγκεμαν είχε κληθεί πριν από τρία χρόνια (22/9/19) στην Ελλάδα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (1-1) στο ΟΑΚΑ. Τότε, ο Γερμανός διαιτητής είχε καταλογίσει δύο πέναλτι υπέρ του τριφυλλιού. Στο ένα είχε κατεβάσει ρολά ο Σα, ενώ το άλλο το αξιοποίησε στο 90′ ο Μολό, ισοφαρίζοντας το γκολ του Γκερέρο.

Στην αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με την Μακάμπι, ο Σάσα Στέγκεμαν θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτερμαν και Μάρκο Αχμούλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ρόμπερτ Σρέντερ. Ο 37χρονος ρέφερι θεωρείται έμπειρος, μετρώντας αρκετά ματς στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας.