Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Antonov: Άθικτη η μια σορός που εντοπίστηκε στο μοιραίο αεροσκάφος

Antonov: Άθικτη η μια σορός που εντοπίστηκε στο μοιραίο αεροσκάφος

Μια σορός έχει ήδη ανασυρθεί, ενώ μια ακόμα έχει εντοπιστεί...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των οκτώ μελών του πληρώματος του μοιραίου Antonov, το οποίο συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου στην Καβάλα.

Όπως έχει γίνει γνωστό και οι οκτώ θεωρούνται νεκροί, ενώ δυο σοροί έχουν εντοπιστεί και μια έχει ήδη ανασυρθεί, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη φάση, κατά τη διάρκεια της οποίας «προσωπικό του Στρατού και 30 πυροσβέστες θα διαμορφώσουν οδούς ασφαλούς διέλευσης για τη μεταφορά και την απολύμανση των σορών».

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως παρά το γεγονός ότι -σύμφωνα με τις πληροφορίες- οι περισσότερες σοροί βρέθηκαν διαμελισμένες και μια μάλιστα βρέθηκε απανθρακωμένη, υπήρξε και μια σορός που βρέθηκε άθικτη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για την πρώτη σορό που βρέθηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο της τραγωδίας και ο λόγος που ήταν άθικτη είναι πως εκτιμάται ότι κατά την πρώτη πρόσκρουση εκτοξεύθηκε μακριά από το αεροσκάφος Antonov.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τους φόβους, τελικά δεν φαίνεται να έχουν εντοπιστεί επικίνδυνα υλικά στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ιωάννης Αρτοποιός, κατά την έκτακτη ενημέρωση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής για την συντριβή.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024