Και επίσημα παίκτης της Μονακόείναι ο Τζόρνταν Λόιντ.
Οι Μονεγάσκοι γνωστοποίησαν τη συμφωνία με ανάρτησή τους στο twitter, αναφέροντας ότι ο 28χρονος γκαρντ υπέγραψε για 2 χρόνια, δυναμώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την περιφέρειά τους ενόψει και της νέας σεζόν της Euroleague.
Ο Λόιντ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ζενίτ, έχοντας 13.2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο με 34.7% στα τρίποντα σε 23 αγώνες στην EuroLeague πριν η ρωσική ομάδα απομακρυνθεί από την διοργάνωση μαζί με την ΤΣΣΚΑ και την Ούνικς λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία.
🤝 𝐉𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐋𝐨𝐲𝐝 arrive pour deux saisons sur le Rocher 🔴⚪️ Avec le combo guard américain, la #RocaTeam ajoute un renfort de poids à sa ligne arrière🔥
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.