Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιός επιτέθηκαν σε περιπολικό – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης δημοσίευσε τη φωτογραφία με σπασμένο περιπολικό
Αστυνομικοί, πλήρωμα περιπολικού, δέχθηκαν επίθεση από δύο αλλοδαπούς, πατέρα και γιο, όταν το βράδυ της Πέμπτης κλήθηκαν να ελέγξουν καταγγελία για διατάραξη, στην περιοχή της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.
Αντιδρώντας στον έλεγχο, οι δράστες -40 και 21 ετών- που πιθανότατα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, χτύπησαν τα δύο μέλη του πληρώματος και προκάλεσαν ζημιές στο περιπολικό.
- Διαβάστε επίσης: Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο του 49χρονου στο «Άγιος Ανδρέας»
Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook το περιστατικό κάνοντας λόγο για «ατιμωρησία που έχει φτάσει στο κόκκινο».
Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Τσαϊρίδης:
«Σε μια χώρα που η ατιμωρησία έχει βαρέσει κόκκινο όλα πλέον είναι αναμενόμενα.
Συγχαρητήρια στις αστυνομικές δυνάμεις που προσέτρεξαν άμεσα για συνδρομή των συναδέλφων και συνέλαβαν τους δράστες.
Περαστικά στους τραυματίες συναδέλφους μας.
Όσο η αστυνομία θα συλλαμβάνει τους δράστες και την επόμενη μέρα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι (με αποκλειστική ευθύνη όλων αυτών που ψηφίζουν δήθεν αυστηροποίηση ποινών, αφήνοντας ορθάνοιχτα τα παραθυράκια ατιμωρησίας) και όσο εγκληματικά στοιχεία που οδηγούνται στα σωφρονιστικά καταστήματα εξελίσσονται αντί να σωφρονίζονται η εγκληματικότητα θα είναι στα κόκκινα σε μόνιμη βάση».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης δημοσίευσε και τη φωτογραφία με σπασμένο περιπολικό.
- DEMO: Με το βλέμμα στην πρόληψη και τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας
- Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκινητική ανάρτηση για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύζυγος του Δώρα
- 32 Χρόνια Φαρμασέρβ-Λίλλυ – Η συνεργασία της επιτυχίας
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Σοβαρές καταγγελίες συνδικάτων – «Κανένα μέτρο ασφαλείας, εμείς επιβάλλαμε διακοπή εργασιών»
- Ένας στους τρεις με κίνδυνο κίρρωσης εξαιτίας λίπους στο ήπαρ
- Σεξεργασία και πολιτική
- Σόργο: Μπορεί ένα ξεχασμένο δημητριακό να σώσει τον θεσσαλικό κάμπο;
- Κρήτη: Την γρονθοκοπούσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους – Χειροπέδες σε 28χρονο στα Χανιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442