Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποφυλάκιση Λιγνάδη: Πειθαρχικός έλεγχος κατά δικηγόρων της υπόθεσης που συμμετέχουν σε «τηλεδίκες»

Αποφυλάκιση Λιγνάδη: Πειθαρχικός έλεγχος κατά δικηγόρων της υπόθεσης που συμμετέχουν σε «τηλεδίκες»

Ο επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ζήσης Κωνσταντίνου άσκησε την Παρασκευή πειθαρχικές διώξεις κατά των δικηγόρων, οι οποίοι συμμετέχουν στην υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη και εμφανίζονται σε τηλεπαράθυρα και τηλεδίκες. Διώξεις πανελλαδικά Πρόσφατα ο επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είχε επιληφθεί του θέματος […]

Ο επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ζήσης Κωνσταντίνου άσκησε την Παρασκευή πειθαρχικές διώξεις κατά των δικηγόρων, οι οποίοι συμμετέχουν στην υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη και εμφανίζονται σε τηλεπαράθυρα και τηλεδίκες.

Διώξεις πανελλαδικά

Πρόσφατα ο επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είχε επιληφθεί του θέματος και είχε ασκήσει πανελλαδικά πειθαρχικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου δικηγόρου (in rem, δηλαδή δεν είναι προσωποποιημένες), που τα δύο τελευταία χρόνια εμφανίζεται στα τηλεοπτικά παράθυρα και εκπομπές επί εκκρεμών υποθέσεων.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λιγνάδης: Οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ εκφράζουν την οργή τους για την αποφυλάκισή του

Την Παρασκευή, ο Ζ. Κωνσταντίνου άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά των δικηγόρων που έχουν εντολείς στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος χθες αποφυλακίσθηκε, με περιοριστικούς όρους μέχρι την διεξαγωγή της δίκης του σε δεύτερο βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λιγνάδης: Βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού – Οι πρώτες εικόνες

Πειθαρχικός εισηγητής για την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη ορίστηκε ο Βασίλης Κατσάνης, ο οποίος θα διερευνήσει εάν οι εμπλεκόμενοι δικηγόροι έχουν διαπράξει πειθαρχικά κολάσιμα αδικήματα, τα οποία είναι αντίθετα στον Κώδικα Δικηγόρων και στον Κώδικα Δεοντολογίας των Δικηγόρων.

Σε καταφατική περίπτωση ο κ. Κατσάνης θα καλέσει τους εμπλεκόμενους δικηγόρους να παρέχουν εξηγήσεις και θα ακολουθηθεί στην συνέχεια η προβλεπόμενη διαδικασία από τον Κώδικα Δικηγόρων.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024