
Αγία Παρασκευή: Ληστές υποδύονται μέλη του «Βοήθεια στο Σπίτι»
Φαινόμενα παραπλάνησης ηλικιωμένων παρατηρούνται στην Αγία Παρασκευή, όπου ληστές υποδύονται μέλη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και ληστεύουν τα σπίτια τους.
Λόγω των πολλών παράνομων ενεργειών που έχουν καταγραφεί στην Αγία Παρασκευή το τελευταίο διάστημα, από ληστές που υποδύονται μέλη του «Βοήθεια στο Σπίτι» και διαπράττουν συστηματικά κλοπές σε σπίτια ηλικιωμένων, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εφιστά την προσοχή όλων των δημοτών και ενημερώνει πως:
«Η υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» όπως και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου μας, κάθε φορά που προγραμματίζει να βρεθεί στο σπίτι κάποιου δημότη, για την παροχή οποιασδήποτε μορφή βοήθειας, έχει πρώτα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον ενδιαφερόμενο και τον έχει ενημερώσει για την ημερομηνία, την ώρα και τον σκοπό της επισκέψεως.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ζητά από όλους τους δημότες να επιδείξουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, ειδικά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών και σε περίπτωση που αντιληφθούν την οποιαδήποτε ύποπτη ή παράνομη ενέργεια να επικοινωνήσουν άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής».
- Αυτή είναι η «τελική» πρόταση της Dubai BC στον Ολυμπιακό για τον Γουόκαπ
- Η βία στη Δυτική Όχθη συνεχίζεται – Ισραηλινοί έποικοι έβαλαν φωτιά σε τζαμιά μετά από αιματηρή σύγκρουση
- Βλάχος για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής: «Αφού το κάναμε μία φορά, γιατί να μην το κάνουμε και την επόμενη;»
- Φορούσε μαύρο νυφικό η χθεσινή μας η κοπέλα – Οι διάσημες που απέφυγαν το λευκό
- Γιγάντιες δασικές πυρκαγιές απειλούν Γαλλία και Ισπανία – Πάνω από 325.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί
- Φωτιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης: Σήμανε συναγερμός – Δύο μηνύματα από το 112, σηκώθηκαν επτά εναέρια μέσα


