Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέβιν Σπέισι: Δήλωσε αθώος για τα σεξουαλικά εγκλήματα που κατηγορείται

Κέβιν Σπέισι: Δήλωσε αθώος για τα σεξουαλικά εγκλήματα που κατηγορείται

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο του Λονδίνου το πρωί της Πέμπτης για να παραστεί στην δεύτερη ακρόαση που είχε σε λιγότερο από ένα μήνα και δήλωσε αθώος.

Ο 62χρονος ηθοποιός κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος τριών ανδρών που έγινε σχεδόν πριν από μία δεκαετία.

Τα περιστατικά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έγιναν στον Λονδίνο μεταξύ του Μαρτίου 2005 και τον Αύγουστο του 2008 και το τρίτο τον Απρίλιο του 2013.

Ο οσκαρικός ηθοποιός μίλησε στο Δικαστήριο, φορώντας ένα μπλε κοστούμι, αρνήθηκε και τις πέντε κατηγορίες κατά τη διάρκεια ακρόασής του στο Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο του Λονδίνου.

Ο δικαστής, Μαρκ Γουόλ, όρισε ως ημερομηνία έναρξης της δίκης την 6η Ιουνίου 2023 και είπε ότι θα διαρκέσει από τρεις έως τέσσερις εβδομάδες.

Ο πρώην πρωταγωνιστής της σειράς «House of Cards», κατά την διάρκεια της αρχικής του ακρόασης αρνήθηκε σθεναρά τις κατηγορίες, δηλώνοντας αθώος.

Όταν έφτασε στο δικαστήριο ο ηθοποιός συνοδευόταν από σωματοφύλακες για να τον προστατεύσουν από το πλήθος των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών συνεργείων που τον είχαν περικυκλώσει.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του «House of Cards» αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε προηγούμενη δήλωσή του ο Κέβιν Σπέισι είχε υποστηρίξει ότι νιώθει αρκετά σίγουρος ότι θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός μέσα από την ερμηνεία του στην δημοφιλή σειρά «House of Cards» ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μέχρι που το 2017 κατηγορήθηκε από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα πάρτι κατά την διάρκεια της δεκαετίας 1980, που ήταν έφηβος.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024