Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζεις στον ρυθμό της φορητότητας; Βρήκαμε το laptop που σε πάει παντού

Ζεις στον ρυθμό της φορητότητας; Βρήκαμε το laptop που σε πάει παντού

Ένα μηχάνημα για όλες τις χρήσεις; Κι όμως, γίνεται.

Αγόρασες ένα δυνατό laptop για τη δουλειά αλλά σου κόπηκε η μέση όταν το πήρες στην παραλία. Γι’ αυτό αγόρασες κι ένα tablet που πάει παντού, μόνο που γονάτισε και δεν πήγαινε πουθενά όταν δοκίμασες να τρέξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι. Γι’ αυτό και πήρες κι ένα desktοp για gaming, που έχει και μεγάλη οθόνη και καλή κάμερα για τηλεδιασκέψεις. Τώρα όμως αναρωτιέσαι πώς θα το μεταφέρεις από το σαλόνι στο γραφείο…

Το μπλέξιμο είναι γνώριμο για όσους τα θέλουν όλα: πώς μπορείς να συνδυάσεις δουλειά, διασκέδαση και κοινωνική δικτύωση σε ένα μηχάνημα; Ένα πασπαρτού που τα ανοίγει όλα;

Λύση που να ταιριάζει σε όλους δεν υπάρχει, βρήκαμε όμως τη λύση με τους ελάχιστους συμβιβασμούς: το ολοκαίνουργιο HUAWEI MateBook D 16, το οποίο συνεχίζει την γνωστή παράδοση της σειράς Matebook ανεβάζοντας όμως κι άλλο τον πήχη.

Για τα μάτια σου μόνο

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι εμφανές με την πρώτη ματιά: είναι το νέο πάνελ HUAWEI FullView, με διαγώνιο 16 ιντσών, τοποθετημένο άνετα σε πλαίσιο όπου άλλοι κατασκευαστές μπορούν συνήθως να τοποθετήσουν οθόνες μόνο 15,6 ιντσών.

Με αναλογία οθόνης προς σώμα 90% και αναλογία διαστάσεων 16:10, η καθηλωτική οθόνη Fullview θα αυξήσει την παραγωγικότητά σου όταν δουλεύεις με ιστοσελίδες, γραφήματα, δεδομένα και αρχεία κειμένου.

Όλα καθαρά και ξάστερα, χάρη στην άριστη πιστότητα των χρωμάτων, αλλά και ξεκούραστα για τα μάτια, χάρη στην πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light για μειωμένο μπλε φως, αλλά και τη λειτουργία DC dimming που κρατά τα μάτια ξεκούραστα.

Δροσερή ισχύς

Στην καρδιά του HUAWEI MateBook D 16 χτυπά ο 12ης γενιάς επεξεργαστής Intel® Core™ H- Series, σχεδιασμένος να φέρει στα laptop τις επιδόσεις των desktop χάρη στην υβριδική αρχιτεκτονική του με δύο είδη πυρήνων.

Συνδυάζοντας τη χαμηλή κατανάλωση με το υψηλό performance, το τσιπ H-Series θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε πολλαπλές εργασίες και πολύπλοκες χρήσεις, όπως ανάλυση δεδομένων, συλλογή κώδικα, άνοιγμα πολλαπλών ιστοσελίδων, γραφήματα και αρχεία PowerPoint.

Θα σε γλιτώσει επίσης από τον φόβο της υπερθέρμανσης, αφού το σύστημα ψύξης HUAWEI Shark fin Fan κρατά το μηχάνημα δροσερό χωρίς θόρυβο.

Γκάζι στο Wi-Fi

Σίγουρο για τον εαυτό του χάρη στην καινοτομία της HUAWEI, το MateBook D 16 θα σε κρατήσει συνδεδεμένο εκεί που άλλοι φορητοί θα σε άφηναν στα κρύα του λουτρού: χάρη στην καινοτομία Metaline Antenna, κρατά την ασύρματη σύνδεση σταθερή, ακόμα και με αδύναμο σήμα Wi-Fi.

Σκέψου μόνο αυτό: η ταχύτητα λήψης αυξάνεται κατά 55%  ενώ  η καθυστέρηση στο gaming και στη βιντεοδιάσκεψη μειώνεται κατά 57% και 67% αντίστοιχα!

Άνεση στα δάχτυλα

Και αφού απόλαυσες την υπέροχη οθόνη, τις αστραπιαίες ταχύτητες και τις βιντεοκλήσεις χωρίς διακοπές, ώρα να δοκιμάσεις το πληκτρολόγιο. Για σένα που εργάζεσαι με κείμενο, το HUAWEI MateBook D 16 προσφέρει πλήκτρα με διαδρομή 1,5 mm για ακρίβεια και άνεση στη χρήση – εμπνευσμένα από τεχνολογία διαστημικών ανιχνευτών.

Δεν λείπει εξάλλου και τo ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο για ταχύτητα και υψηλή παραγωγικότητα σε εργασίες με γραφήματα, λογιστικά φύλλα και πίνακες.

Και για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα χρήσης, τα φυσικά πλήκτρα συντόμευσης περιμένουν να μάθουν τις λειτουργίες που χρησιμοποιείς πιο συχνά.

Το HUAWEI MateBook D 16 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablet της HUAWEI. Η HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει.

Μάθε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το HUAWEI MateBook D 16.

Facebook
Instagram
Huawei Community

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024