Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Εθνική Τράπεζα στο πλευρό πέντε κορυφαίων Ελλήνων αθλητών

Η Εθνική Τράπεζα στο πλευρό πέντε κορυφαίων Ελλήνων αθλητών

Η Τράπεζα στηρίζει χορηγικά τους Έλληνες αθλητές της που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου

Στο πλευρό πέντε κορυφαίων Ελλήνων αθλητών της που θα διαγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου από τις 15 μέχρι τις 24 Ιουλίου, στέκεται η Εθνική Τράπεζα.

Το Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Γιουτζίν στο Όρεγκον των ΗΠΑ, με τη συμμετοχή σχεδόν 2.000 σπουδαίων αθλητών από 200 διαφορετικές χώρες.

Τα ελληνικά χρώματα μεταξύ άλλων θα εκπροσωπήσουν και οι Μίλτος Τεντόγλου, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, η Σπυριδούλα Καρύδη και η Ελίνα Τζένγκο, οι οποίοι ταξιδεύουν στο Όρεγκον με σκοπό να κάνουν τα όνειρα τους, αλλά και τα όνειρα όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων, πραγματικότητα.

Τους πέντε κορυφαίους Έλληνες αθλητές υποστηρίζει χορηγικά η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, συνδράμοντας ουσιαστικά στην εθνική προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερες και περισσότερες διακρίσεις της χώρας μας σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Οι αθλητές

  • Μίλτος Τεντόγλου – Άλμα εις μήκος

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα  του στίβου παγκοσμίως. Έχοντας μια πολύ σταθερή και διαρκώς ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει όλες τις διοργανώσεις σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο , τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εδώ και καιρό στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης στο άλμα εις μήκος. Το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο, μιας και είναι το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που δεν έχει στη συλλογή του. Με βάση την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα και το αήττητο σερί που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, τον χρίζουν αυτομάτως το απόλυτο φαβορί κατάκτησης του πολυπόθητου χρυσού μεταλλίου. Ανήκει στην ομάδα που υποστηρίζει η Εθνική Τράπεζα από το 2022.

  • Κατερίνα Στεφανίδη – Άλμα επί κοντώ

Η Ελληνίδα αθλήτρια, μέλος της ομάδας της Εθνικής Τράπεζας από το 2017, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες της χώρας μας στο στίβο διαχρονικά, με σημαντικές διακρίσεις σε όλες τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις. Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, μετά από μια δύσκολη χρονιά με κάποιους τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν, επανέρχεται δυναμικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου, κυνηγώντας ακόμα μια φορά μια θέση στο βάθρο (μετά το χρυσό το 2017 και το χάλκινο το 2019). Εάν το πετύχει, μπαίνει αυτομάτως σε ένα κλειστό club Ελλήνων αθλητών του στίβου με 3 μετάλλια, σε επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανοιχτού Στίβου.

  • Χρήστος Φραντζεσκάκης – Σφυροβολία

Ο Έλληνας πρωταθλητής από τα Χανιά συμμετέχει για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου με πολλές ελπίδες για μια σημαντική διάκριση. Αν και μόλις 22 χρονών έχει καταφέρει να εξελιχθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα και με τις βολές που έχει πετύχει βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση  της Παγκόσμιας κατάταξης του αθλήματός του. Ο βασικός του στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό και μετά όλα γίνονται. Από το 2022 αποτελεί μέλος της ομάδας που στηρίζει η Εθνική Τράπεζα.

  • Σπυριδούλα Καρύδη – Άλμα εις τριπλούν

Με σταθερή παρουσία και διακρίσεις σχεδόν σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις μικρότερων ηλικιών, κατάφερε αν και μόλις 21 ετών να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, έστω και την τελευταία στιγμή, στο εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου. Με αυτή την συμμετοχή έχει την ευκαιρία να δοκιμαστεί δίπλα στις πιο σπουδαίες αθλήτριες του άλματος εις τριπλούν και παράλληλα να δείξει το ταλέντο της. Από το 2022, απολαμβάνει την στήριξη της Εθνικής Τράπεζας.

  • Ελίνα Τζένγκο – Ακοντισμός

Η νεαρή πρωταθλήτρια (γεννημένη το 2002) του ακοντισμού έχει καταφέρει σημαντικές διακρίσεις στις διοργανώσεις μικρότερων ηλικιών και πλέον έχει την ευκαιρία συμμετοχής της για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου. Έχει καταφέρει να κάνει μέσα στο 2022 μια από τις καλύτερες επιδόσεις ρίψης του ακοντίου στον ανοιχτό στίβο, γεγονός που δημιουργεί ελπίδες για μια καλή διάκριση στη διοργάνωση. Ανήκει στην ομάδα που υποστηρίζει η Εθνική Τράπεζα από το 2022.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024