
Καίτη Γαρμπή: Ξεσπά για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη – «Τα θύματα θα κλείσουν για πάντα το στόμα τους»
Η τραγουδίστρια με μία ανάρτηση τα είπε όλα
Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από την απόφαση του δικαστηρίου να βρεθεί εκτός φυλακής ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος για τους δύο από τους τέσσερις βιασμούς, ο σκηνοθέτης εξασφάλισε το ποσό των 30.000 ευρώ που όρισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος.
- Διαβάστε επίσης: Έξαλλη η Παλιοσπύρου με την απόφαση Λιγνάδη – «Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι»
Η Καίτη Γαρμπή, η οποία μιλάει έξω από τα δόντια και αρκετά συχνά εκφράζει δημοσίως τη γνώμη της, «απασφάλισε» για αυτή τη δικαστική απόφαση.
Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο Twiiter έγραψε:
«Ναι μεν. Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #MeToo Αλλά. Αφέθηκε ελεύθερος. Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά απο αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους».
Δείτε το παρακάτω
Ναι μεν.
Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #MeToo
Αλλά.
Αφέθηκε ελεύθερος.
Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά απο αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους.— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) July 13, 2022
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- «Κιβωτός του Κόσμου»: Να κάτσουν στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για οικονομικά αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας
- «Έκλεισε» η 2η σεζόν του Χάρι Πότερ προτού κάνει πρεμιέρα η πρώτη
- Σάλος στη Γερμανία για τον Ζοάο Πινιέιρο: «Σκάνδαλο στο Μόναχο»
- Άνδρος: Στα 40 μέτρα το ναυάγιο «Corsage C» – Σήμερα η επιχείρηση ειδικών συνεργείων δυτών
- Ασπρόπυργος: Τραυματισμός 12χρονου που επέβαινε σε πατίνι – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο



