
Το μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι της Μπέττυς Μαγγίρα «κολάζει» το Instagram
H Μπέττυ Μαγγίρα απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι
Η Μπέττυ Μαγγίρα ολοκλήρωσε μια πολύ πετυχημένη σεζόν καθώς η εκπομπή που παρουσίαζε θα συνεχιστεί και του χρόνου.
Η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη Παρασκευή και έφυγε για διακοπές.
Φρόντισε μάλιστα, να μοιραστεί δύο στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και να εκφράσει τη χαρά της που μπορεί επιτέλους να απολαύσει ανέμελες στιγμές δίπλα στη θάλασσα, χωρίς το άγχος των καθημερινών της υποχρεώσεων.
Στις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Μπέττυ Μαγγίρα ποζάρει με ένα μαύρο μπικίνι κι ένα ψάθινο καπέλο, έξω από ένα λευκό σπίτι που θυμίζει νησί. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε τον προορισμό της.
Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της έγραψε: «Κι αν ξυπολητη χορεύω…… (πηγαίνετε στην 2η φωτό παρακαλώ) με σημαία μου μια φούστα. Ελληνικό καλοκαίρι».
Δείτε την ανάρτηση
- ΗΠΑ: Αίτημα στον Ρούμπιο να δώσει στοιχεία για τα πυρηνικά του Ισραήλ – Επιστολή 30 Δημοκρατικών βουλευτών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πρώτος, «πορτοκαλί» συναγερμός για τον ιό
- Πάπας Λέων: Ας μου κάνουν κριτική χρησιμοποιώντας την αλήθεια
- Σακελλαρίδης: Θεσμική εκτροπή οι χειρισμοί Τζαβέλλα στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ρούμπιο: Η επιχείρηση «Επική Οργή» κατά του Ιράν τελείωσε – Τώρα επικεντρωνόμαστε στην «Επιχείρηση Ελευθερία»
- Τεχνητή Νοημοσύνη: H επόμενη γενιά των eSIM – Τι είναι και πώς λειτουργεί


