
Το μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι της Μπέττυς Μαγγίρα «κολάζει» το Instagram
H Μπέττυ Μαγγίρα απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι
Η Μπέττυ Μαγγίρα ολοκλήρωσε μια πολύ πετυχημένη σεζόν καθώς η εκπομπή που παρουσίαζε θα συνεχιστεί και του χρόνου.
Η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη Παρασκευή και έφυγε για διακοπές.
Φρόντισε μάλιστα, να μοιραστεί δύο στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και να εκφράσει τη χαρά της που μπορεί επιτέλους να απολαύσει ανέμελες στιγμές δίπλα στη θάλασσα, χωρίς το άγχος των καθημερινών της υποχρεώσεων.
Στις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Μπέττυ Μαγγίρα ποζάρει με ένα μαύρο μπικίνι κι ένα ψάθινο καπέλο, έξω από ένα λευκό σπίτι που θυμίζει νησί. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε τον προορισμό της.
Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της έγραψε: «Κι αν ξυπολητη χορεύω…… (πηγαίνετε στην 2η φωτό παρακαλώ) με σημαία μου μια φούστα. Ελληνικό καλοκαίρι».
Δείτε την ανάρτηση
- Φτώχεια: Σε κίνδυνο 1 στους 5 πολίτες στην Ελλάδα
- Βέλγιο: Το τρένο κινούνταν με 120 χλμ και το σχολικό εκτοξεύτηκε 15 μέτρα – Θρήνος για τους νεκρούς
- Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κώστας Σλούκας
- Σπείρα εξαπατούσε πολίτες μέσω taxisnet – Δεκάδες δράστες λάμβαναν προνοιακά επιδόματα και κρατικές επιδοτήσεις
- Mandalorian: Ο Πέδρο Πασκάλ είναι το πρόσωπο, ο Μπρένταν Γουέιν είναι το σώμα
- Ανδρουλάκης: Μην αυταπατάστε κ. Μητσοτάκη, η δήθεν θεσμικότητα δεν μπορεί να καμουφλάρει τον πολιτικό σας κατήφορο



