Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού: Απολογισμός για τη φετινή σεζόν - «Όποιος το πιστεύει αυτό χάνει...»

Ναταλία Γερμανού: Απολογισμός για τη φετινή σεζόν – «Όποιος το πιστεύει αυτό χάνει…»

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού μετά το τέλος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία Γερμανού ολοκλήρωσε την Κυριακή τη φετινή σεζόν του «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν.

Η τελευταία εκπομπή ήταν γεμάτη συγκίνηση, με τη Ναταλία Γερμανού να ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της δηλώνοντας πως είναι η πιο τυχερή παρουσιάστρια. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τη Δευτέρα, η Ναταλία Γερμανού, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να ευχαριστήσει ξανά τους συνεργάτες της και να κάνει μια ανασκόπηση της χρονιάς και εκτός εκπομπής.

Αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες μαζί με τη τηλεοπτική της ομάδα από την τελευταία εκπομπή στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ανάρτηση συνοδευόταν από ένα όμορφο και πολύ συγκινητικό μήνυμα προς όλους τους συνεργάτες της ώστε να τους ευχαριστήσει για τη τηλεοπτική χρονιά. Το μήνυμα που ήθελε να περάσει σε όλους τους συναδέλφους της, παρουσιαστές, είναι πως τίποτα δε γίνεται μόνο από ένα άτομο και πως η τηλεόραση χρειάζεται ομαδικότητα για να πάει καλά. Η ανάρτηση έκλεισε λέγοντας «Καλή αντάμωση»

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θέλησε να τονίσει πως μια εκπομπή είναι ομαδική δουλειά, ευχαριστώντας έτσι τους συνεργάτες της που κάθε μέρα την βοηθούν να γίνεται λίγο καλύτερη.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

«Ο ΡΑΦ μου, το Εβελινάκι μου, το Ναταλάκι μου, ο Δημήτρης μου, ο τηλεοπτικός μας executive Χρήστος και ο ψηλέας που μας κέρδισε όλους, ο Γιάννης μου. Και βέβαια ο Βασίλης μου. Ο αρχισυντάκτης με τον οποίον η φράση «να βρεις άλλη παρουσιάστρια» -«φυσικά θα βρω δεν σ αντέχω άλλο» κρύβει πάντα την αγάπη των χρόνων που μας ενώνουν», έγραψε η παρουσιάστρια και κατέληξε:

«Η τηλεόραση δεν είναι one person show -όποιος το πιστεύει αυτό χάνει. Θέλει ομάδα, αγάπη, σεβασμό, ευγένεια Σας ευχαριστώ όλους που κάθε χρόνο με κάνετε και λίγο καλύτερη. Αγαπημένοι τηλεθεατές καλή αντάμωση».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024