
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Κέιν
Στο μικροσκόπιο της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Χάρι Κέιν, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα γερμανικά δημοσιεύματα.
Να ταράξει τα ποδοσφαιρικά… νερά θέλει η Μπάγερν Μονάχου η οποία εξετάζει την περίπτωση του, Χάρι Κέιν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Βild», οι Βαυαροί έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Άγγλο στράικερ, γνωρίζοντας πάντως πως τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Τότεναμ.
Πάντως οι Γερμανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν πως το συμβόλαιο του Κέιν με την Τότεναμ λήγει το 2024, και να κινηθούν για την απόκτηση του την επόμενη σεζόν, ντύνοντας τον στα χρώματα τους.
Την φετινή σεζόν ο Χάρι Κέιν πραγματοποιήσε με την φανέλα της Τότεναμ 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 26 τέρματα και 10 ασίστ.
- Κακλαμάνης: Με αιχμές στον Ανδρουλάκη για τις επιστολικές δεν απαντάει στα κρίσιμα
- Οι τελευταίες οδηγίες για το live των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ
- Κακάο: Οι τιμές καταρρέουν και η πραγματική σοκολάτα… επιστρέφει
- Φορολογικές δηλώσεις: Πώς δηλώνονται οι φιλοξενούμενοι – Οι παγίδες στο Ε1
- Διαπλανητικό έπος – Το Perseverance της NASA ολοκληρώνει μαραθώνιο στον Άρη
- Μπαρτζώκας: «Αν θέλει ο Θεός να μας το δώσει αυτή τη φορά, θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι»




