
Ετοιμάζουν διάδοχο Μακρυπούλια και Δέδες; – Η επίσκεψη στο γιατρό και το φύλο του μωρού
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας
Ζέτα Μακρυπούλια και Κωνσταντίνος Δέδες είναι φουλ ερωτευμένοι. Η ηθοποιός, μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και βρίσκεται σε σχέση με τον οδοντίατρο.
Το ζευγάρι μάλιστα έχει προχωρήσει αρκετά και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει το επόμενο βήμα και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Την ίδια ώρα, τα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.
Συγκεκριμένα, το «Yes Magazine» αναφέρει πως σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα και δίνει όλες τις λεπτομέρειες από την πρόσφατη επίσκεψή της στον γιατρό.
Όπως γράφει, βρέθηκε στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει από την αρχή για τον τοκετό. Η ίδια ενημερώθηκε ότι λόγω ηλικίας θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική, καθώς ο φυσιολογικός τοκετός είναι επικίνδυνος για μια γυναίκα άνω των 40 ετών.
Ο γιατρός, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, την καθησύχασε ενώ μαζί της βρισκόταν και ο Κωνσταντίνος Δέδες.
Όσο για τι φύλο του μωρού; Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει αγοράκι.
- Υδατοκαλλιέργεια: Στο 1 εκατ. τόνους η παραγωγή στην ΕΕ αξίας 4,6 δισ. ευρώ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- «Κράξιμο» από τον Νέβιλ: «Στην Τσέλσι δεν ξέρουν τι κάνουν»
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία
- Η κόρη του Eminem μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της
- Αλέξης Τσίπρας στο φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε πλέον σε κανονική χώρα, ο Μητσοτάκης έπρεπε να είχε παραιτηθεί – Έχω χρέος να συμβάλλω στην επιστροφή της σταθερότητας

