Ετοιμάζουν διάδοχο Μακρυπούλια και Δέδες; – Η επίσκεψη στο γιατρό και το φύλο του μωρού
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας
Ζέτα Μακρυπούλια και Κωνσταντίνος Δέδες είναι φουλ ερωτευμένοι. Η ηθοποιός, μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και βρίσκεται σε σχέση με τον οδοντίατρο.
Το ζευγάρι μάλιστα έχει προχωρήσει αρκετά και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει το επόμενο βήμα και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Την ίδια ώρα, τα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.
Συγκεκριμένα, το «Yes Magazine» αναφέρει πως σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα και δίνει όλες τις λεπτομέρειες από την πρόσφατη επίσκεψή της στον γιατρό.
Όπως γράφει, βρέθηκε στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει από την αρχή για τον τοκετό. Η ίδια ενημερώθηκε ότι λόγω ηλικίας θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική, καθώς ο φυσιολογικός τοκετός είναι επικίνδυνος για μια γυναίκα άνω των 40 ετών.
Ο γιατρός, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, την καθησύχασε ενώ μαζί της βρισκόταν και ο Κωνσταντίνος Δέδες.
Όσο για τι φύλο του μωρού; Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει αγοράκι.
- Η Ελένη Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή – «Το θέμα τελειώνει εδώ»
- «Κουίζ Κανίς; Πόσο καλά ξέρεις τους σκύλους;» – Ένα βιβλίο που θα ενισχύσει οικονομικά φιλοζωικά σωματεία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Χοντρό παιχνίδι» με το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ – Τι θα συμβεί αν κλείσουν οι «Πύλες των Δακρύων»
- Χαμένη σελίδα από το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη βρέθηκε ξανά μετά από 120 χρόνια
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα – 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την 33χρονη σύζυγό του
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα






