Τρισευτυχισμένος είναι ο Ετεοκλής Παύλου. O γνωστός personal trainer ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου και κρατά στην αγκαλιά του την μοναχοκόρη τους Μελίτα.
Στην μικρή έχει ιδιαίτερη αδυναμία και της αφιερώνει πολύ χρόνο καθημερινά. Μπαμπάς και κόρη παίζουν, μαγειρεύουν, κάνουν βόλτες και περνούν μοναδικές στιγμές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας