
Κηφισσός: Νεκρός 22χρονος μετά από τροχαίο
Ο άτυχος νεαρός γυρνούσε από την δουλειά του
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί σήμερα Παρασκευής στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού.
Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα.
Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
Το τροχαίο έγινε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο πριν από τις 5 το πρωί από την πυροσβεστική.
Σοκαριστικές οι εικόνες
Οι εικόνες από το σημείο είναι συγκλονιστικές, καθώς το αυτοκίνητο φαίνεται ότι έγινε κομμάτια. Στο οδόστρωμα διακρίνονται και τα ίχνη του φρεναρίσματος του οχήματος.
Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική και η Τροχαία.
Επέστρεφε από την δουλειά του
Σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου που μίλησε στον ΣΚΑΪ ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.
- Αλ Τσαντίρι: Ο Άδωνις, η… τρισκομυριοστή και η πολιτική (και μη) κριτικήτ
- Αλλαγή στους ξένους και ο Ολυμπιακός ενόψει των τελικών με Παναθηναϊκό
- Ο πρέσβης της Τουρκίας μίλησε υπέρ της προώθησης του διαλόγου Αθήνας – Άγκυρας
- Ο Ντεσαγί στηρίζει τον Εμπαπέ και συμβουλεύει τον Μουρίνιο
- Προαστιακός: Διακοπή σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Άνω Λιόσια – Ασπρόπυργος λόγω πυρκαγιάς νωρίτερα
- Harrods κατά Αλ Φαγέντ – «Οι επιζήσασες πρέπει να δικαιωθούν» – Η ανήθικη πρόταση στη Νταϊάνα




