Eλένη Φουρέιρα: Η βουτιά στην πισίνα που αναστάτωσε τη Μύκονο
Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει το καλοκαίρι στην Μύκονο
Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της και να χαλαρώσει από τον απαιτητικό χειμώνα που πέρασε.
Οι ζωντανές της εμφανίσεις όλη τη σεζόν και οι καλοκαιρινές συναυλίες που εντυπωσίασαν το κοινό ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές και τώρα η καλλονή ερμηνεύτρια παίρνει μια μικρή ανάσα.
Τι καλύτερο για το μικρό της διάλειμμα από την Μύκονο και μερικές δροσιστικές βουτιές στην πισίνα.
«Δεν θα μπορούσα ποτέ σε εκατό καλοκαίρια να το βαρεθώ αυτό», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram της και μας έδειξε πώς χαλαρώσει στην πισίνα.
Δείτε το βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ
- Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Πού σημειώνονται χιονοπτώσεις
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)




























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442