Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντίνα Κώνστα: Χωρίς τελετή και κόσμο η αποτέφρωση της στη Ριτσώνα

Ντίνα Κώνστα: Χωρίς τελετή και κόσμο η αποτέφρωση της στη Ριτσώνα

Η Ντίνα Κώνστα άφησε πίσω σπουδαίο έργο

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός αγαπήθηκε όσο λίγες για τους σπουδαίους θεατρικούς ρόλους που έπαιξε αλλά και για τις τηλεοπτικές της επιτυχίες.

Η Ντίνα Κώνστα υποδύθηκε την Ντένη Μαρκορά στην τηλεοπτική σειρά «Δύο ξένοι» αφήνοντας εποχή και λέγοντας ατάκες που έμειναν στην ιστορία.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΗ, έγινε γνωστή η επιθυμία της ηθοποιού να μη γίνει κηδεία ή κάποια τελετή, αλλά αποτέφρωση. Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως αντί στεφάνων, η επιθυμία της ήταν να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ.

Όπως επιβεβαίωσε στο TLIFE, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας η αποτέφρωση της Ντίνας Κώνστα θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας χωρίς κόσμο.

«Το θέατρο μας σήμερα θρηνεί την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού, της μοναδικής ερμηνεύτριας δεκάδων ρόλων κάθε είδους, στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, που αγαπήθηκε από το κοινό και κατάφερε να μην ταυτιστεί με κανέναν από τους εμβληματικούς τηλεοπτικούς της ρόλους. Συνεπής αγωνίστρια της Αριστεράς, καλή συνάδελφος, μαχητική συνδικαλίστρια, λαμπερό και ελεύθερο πνεύμα με αστείρευτο χιούμορ, η ακαταμάχητη Ντίνα Κώνστα, που άφησε το στίγμα της μέσα από το έργο της, μας αφήνει φτωχότερους, στέλνοντας όμως μήνυμα συνεπείας, ήθους, εργατικότητας και αφοσίωσης ιερής στην μοναδική της αγάπη όπου και αφιέρωσε την ζωή της, το Θέατρο. Το ΣΕΗ και όλος ο θεατρικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια της σπουδαίας συνάδελφου Ντίνας Κώνστα. Επιθυμία της ίδιας είναι να γίνει αποτέφρωση χωρίς τελετή, όπως επίσης και αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑ.ΣΕ.Η.)» έγραφε η ανακοίνωση του ΣΕΗ.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024