Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Θωμαή Απέργη. Η τραγουδίστρια, που πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τους λόγους, για τους οποίους εγκατέλειψε τον χώρο της μουσικής, περιέγραψε στο Happy Day το πρωί της Τρίτης (5/7) το πρόβλημα που αντιμετώπιζε για 12 χρόνια.

Όπως είπε, είχε επιληπτικές κρίσεις. Η πρώτη ξεκίνησε στα 18 σαν ένα σοκ επειδή έφυγε από το σπίτι. Παράλληλα, σημείωσε ότι ζούσε με το άγχος για το που θα τις πάθει.

«Η επιληψία έχει πολλές μορφές»

«Επειδή στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ και δεν ήμουν έτοιμη, τώρα όμως είναι κάτι το οποίο είναι αδρανές. Εδώ και 12 χρόνια με ταλαιπωρούσε. Είχα επιληπτικές κρίσεις και η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη και μπορώ πλέον εδώ και δύο χρόνια να μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό, γιατί ξεκουράστηκα αρκετά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ξεκίνησε η πρώτη κρίση στα 18 όπως και ο θυροειδής που έχω μαζί. Έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι ξεκίνησε σαν ένα σοκ επειδή έφυγα από το σπίτι. Η επιληψία έχει πάρα πολλές μορφές και πιστεύω πως η δική μου ξεκίνησε από το στρες».

«Υπήρχε μια διαβάθμιση ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κυρίως του στρες μου, γιατί δεν υπήρχε περίοδος που δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό και ζούσα με το άγχος για το που θα το πάθω. Είναι το πιο επικίνδυνο αυτό. Εγώ ευτυχώς το πάθαινα μόνο πρωί και αυτό με έσωσε», κατέληξε η ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr