Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θωμαή Απέργη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Θωμαή Απέργη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Εδώ και 12 χρόνια ταλαιπωρούμαι από...»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Θωμαή Απέργη. Η τραγουδίστρια, που πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τους λόγους, για τους οποίους εγκατέλειψε τον χώρο της μουσικής, περιέγραψε στο Happy Day το πρωί της Τρίτης (5/7) το πρόβλημα που αντιμετώπιζε για 12 χρόνια.

Όπως είπε, είχε επιληπτικές κρίσεις. Η πρώτη ξεκίνησε στα 18 σαν ένα σοκ επειδή έφυγε από το σπίτι. Παράλληλα, σημείωσε ότι ζούσε με το άγχος για το που θα τις πάθει.

«Η επιληψία έχει πολλές μορφές»

«Επειδή στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ και δεν ήμουν έτοιμη, τώρα όμως είναι κάτι το οποίο είναι αδρανές. Εδώ και 12 χρόνια με ταλαιπωρούσε. Είχα επιληπτικές κρίσεις και η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη και μπορώ πλέον εδώ και δύο χρόνια να μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό, γιατί ξεκουράστηκα αρκετά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ξεκίνησε η πρώτη κρίση στα 18 όπως και ο θυροειδής που έχω μαζί. Έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι ξεκίνησε σαν ένα σοκ επειδή έφυγα από το σπίτι. Η επιληψία έχει πάρα πολλές μορφές και πιστεύω πως η δική μου ξεκίνησε από το στρες».

«Υπήρχε μια διαβάθμιση ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κυρίως του στρες μου, γιατί δεν υπήρχε περίοδος που δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό και ζούσα με το άγχος για το που θα το πάθω. Είναι το πιο επικίνδυνο αυτό. Εγώ ευτυχώς το πάθαινα μόνο πρωί και αυτό με έσωσε», κατέληξε η ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024