Οικονόμου: Το νέο μήνυμα μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν
Νέα απάντηση της Αθήνας στις προκλήσεις της Άγκυρας
Νέο μήνυμα έστειλε η Αθήνα στον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις τελευταίες προκλητικές του δηλώσεις.
«Τις τελευταίες ημέρες ο τούρκος πρόεδρος επανήλθε με προκλητικές δηλώσεις και ανάμεσα σε άλλα δήλωσε ότι ελπίζει ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει το μάθημα στους κυβερνώντες» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
«Είναι προφανές ότι η ισχυροποίηση της χώρας μας δεν αφήνει τον κ. Ερντογάν να ησυχάσει. Η κυβέρνηση ενδυναμώνει τη χώρα, εδραιώνει τη θέση της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας. Ο τούρκος πρόεδρος ενοχλείται γιατί η Ελλάδα πρωταγωνιστεί για να βρεθεί λύση στο ενεργειακό ζήτημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.
Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγα 24ωρα, ο Ερντογάν κάλεσε τους Έλληνες να καταψηφίσουν την κυβέρνηση, πραγματοποιώντας έτσι ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά μας.
«Είναι μια πραγματικότητα ότι ο γείτονας μας στο Αιγαίο, πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά, δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο μαζί μας. Γι’ αυτό, στους στρατηγικούς υπολογισμούς της Τουρκίας έχει την θέση που του αναλογεί», ισχυρίστηκε.
Για να προσθέσει: «Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού, στους κυβερνώντες του, που τρέχουν πίσω από περιπέτειες, οι οποίες θα φέρουν ένα καταστροφικό τέλος για τον ελληνικό λαό».
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)
- Νέα Πέραμος: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 27χρονος – Τι λέει ο πατέρας του για τα κληρονομικά
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι



