Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο προπονητής της Μπασκόνια για τον Πίτερς

Τι είπε ο προπονητής της Μπασκόνια για τον Πίτερς

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Ζοάν Πενιαρόγια, αναφέρθηκε στον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Άλεκ Πίτερς και συνέστησε υπομονή…

Μπορεί τα μέτωπα των Σάσα Βενζέκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ να παραμένουν «ανοιχτά» για τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν βάλει μπροστά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρέα με τους συνεργάτες του εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις οι οποίες θα μπορέσουν να τονώσουν ποιοτικά ακόμη περισσότερο το ρόστερ των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο εκατ. ευρώ της Φενέρ στον Ντόρσεϊ, βάζουν στο κάδρο τον Καλάθη

Ανάμεσα σε αυτές είναι και το όνομα του Άλεκ Πίτερς για τον οποίο έχετε διαβάσει στο 10.gr με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό φόργουορντ.

O Άλεκ Πίτερς πέρσι αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια στην Euroleague και είχε μέσο όρο 9.8 πόντους, με 63.8% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 81.8% στις βολές, όπως επίσης και 3.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο (0.8) ανά ματς.

Για το μέλλον του Πίτερς πήρε θέση και ο προπονητής των Βάσκων, Ζοάν Πενιαρόγια, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Αμερικανός φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπασκόνια και πως μέχρι και σήμερα παραμένει στο δυναμικό της.

«Είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο, σημαντικός και μου αρέσει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι μιλάνε πολύ και επίσης πριν από δύο εβδομάδες ανέφεραν πως είχαμε υπογράψει τον Σμιτς ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ξέρω ότι βιάζεστε να δείτε που θα υπογράψει ο καθένας και σε ποια ομάδα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Σήμερα ο Πίτερς είναι παίκτης της Μπασκόνια».

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024