
Χατζηδάκης: Θετικός στον κοροναϊό ο υπουργός – Τι ανέφερε σε ανάρτησή του
Όπως ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ήπια
Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης. Όπως επισημαίνει ο υπουργός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα συμπτώματά του είναι ήπια, κάτι που του επιτρέπει να συνεχίζει τα καθήκοντά του από το σπίτι του.
“Αντιστάθηκα για 2 χρόνια και 4 μήνες στον κοροναϊό, αλλά σήμερα το μικρό αυτό πραγματάκι που ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο «έσπασε» και το δικό μου τείχος. Ενώ μέχρι και χθες το πρωί το σχετικό τεστ είχε βγει αρνητικό, το σημερινό είχε τη γνωστή ένδειξη με τις δύο γραμμές. Τα συμπτώματά μου είναι πολύ ήπια. Και θα συνεχίσω να εργάζομαι αυτές τις ημέρες από το σπίτι”, έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Χατζηδάκης.
Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη
- Δώρο Δαναών
- «Ανάληψη ευθύνης» για την αναστάτωση στην Κυψέλη – «Διαρροή εδαφικού πολφού από αγωγό αποχέτευσης» λέει η Ελληνικό Μετρό
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;



