
Τέρης Χρυσός: «Το Τάκα Τάκα μου έχει γίνει… μπαμπούλας»
Ο τραγουδιστής, 50 χρόνια μετά την μεγάλη του επιτυχία, αποκαλύπτει
Τον χρόνο πίσω γύρισε ο Τέρης Χρυσός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επιτυχίες του «Τάκα Τάκα» και «Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα».
Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες πίσω από τα κομμάτια αυτά και συγκίνησε.
- Διαβάστε επίσης: Ο Τέρης Χρυσός αναρωτιέται: «Δεν με έχουν καλέσει ποτέ στο Ηρώδειο κι αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο»
«Το ‘Τάκα Τάκα’ μου έχει γίνει… μπαμπούλας, θα έλεγα, αλλά έχω φάει ψωμί από αυτό το τραγούδι οπότε δεν μπορώ να το αποποιηθώ. Το έχει γράψει ένας Ισπανός, ο Πάκο Πάκο σε ρυθμό φλαμένγκο. Όταν με κάλεσε η εταιρεία μου και με ρώτησε αν θέλω να το πω, είπα βεβαίως. Γράφτηκαν λόγια και το είπα. Είναι 50 χρόνια από τον καιρό που είπα το ‘Τάκα Τάκα’ και όπου πάω το πρώτο πράγμα που μου ζητάνε είναι αυτό! Δεν μπορώ να κάνω βήμα χωρίς το ‘Τάκα Τάκα’», είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Ένα άλλο τραγούδι μου, επίσης πολύ γνωστό, ήταν τα ‘Όνειρα’. Ήμουν στην εταιρεία όπου άνηκα και μου έβαλε ο διευθυντής το τραγούδι στα γαλλικά να το ακούσω. Εγώ έμεινα κατάπληκτος και γράφτηκε ο στίχος στη συνέχεια. Είπα τα ‘Όνειρα’ τα οποία και έγιναν μια πολύ μεγάλη επιτυχία».
Δείτε όσα εξομολογήθηκε
- Ο υπερτυφώνας Μπάβι προκαλεί «μεγάλες ζημιές» στο νησί Ρότα των ΗΠΑ
- Καλλιθέα: 70χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι


