
Δόμνα Μιχαηλίδου: Εμφάνιση έκπληξη στο Chart Show – Την αποθέωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και ο τραγουδιστής έχουν μια ιδιαίτερη σχέση
Καλεσμένη στο «Chart Show» ήταν το βράδυ του Σαββάτου (2/7) η Δόμνα Μιχαηλίδου.
Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τους 30 πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς από το 1995 έως σήμερα και στην κορυφή βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
- Διαβάστε επίσης: Δόμνα Μιχαηλίδου: «Εξασφαλίζουμε σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον»
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είναι θαυμάστριά του και έδωσε το «παρών» στην εκπομπή για να τον τιμήσει.
Άλλωστε οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και τους συνδέει μια βαθιά φιλία.
Τον χαρακτήρισε μοναδικό καλλιτέχνη, με ιδιαίτερες ευαισθησίες και με διακριτική προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη στήριξης ενώ αποκάλυψε ότι με τα τραγούδια του έχει ερωτευτεί εκείνη και οι φίλες της, έχει δεχτεί αφιερώσεις από αγόρια και έχει νοσταλγήσει στιγμές.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από την πλευρά του αναφέρθηκε στη φιλιά τους πριν καν εκείνη μπει στον στίβο της πολιτικής και έκανε ειδική μνεία στις γνώσεις και την ευγένειά της.
«Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στην πολιτική», τόνισε και εξήρε το έργο της για τα ΑΜΕΑ, τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, τους άστεγους και τα ορφανά.
Δείτε το βίντεο με όσα είπαν
- Finos Film: Το ξεκαρδιστικό video για τη σημερινή «Ημέρα του σερβιτόρου»
- Με άγχος για εσωκομματικά και δελφίνους ο Μητσοτάκης στο συνέδριο
- Άγιοι Ανάργυροι: Εντοπίστηκε σπίτι τρώγλη – Τρία παιδιά ζούσαν σε άθλιες συνθήκες, συνελήφθησαν οι γονείς
- Επίσκεψη Πούτιν στην Κίνα στις 19 και 20 Μαΐου – Τι θα συζητήσουν με τον Σι
- Play outs: Με νίκη ο Αστέρας κλειδώνει την παραμονή και υποβιβάζονται Πανσερραϊκός, ΑΕΛ
- Νέα Υόρκη: Μεθυσμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε πεζούς – Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες






