Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρσάλικο: «Να κερδίσω τίτλους και να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό – Θα δίνω ό,τι έχω σε κάθε αγώνα» (vid)

Βρσάλικο: «Να κερδίσω τίτλους και να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό – Θα δίνω ό,τι έχω σε κάθε αγώνα» (vid)

Έτοιμος και αποφασισμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό ο Σίμε Βρσάλικο που στις πρώτες του δηλώσεις με τα ερυθρόλευκα αναφέρθηκε στους στόχους του, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Η μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός! Ο Σίμε Βρσάλικο είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και θα φοράει τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ένας παίκτης με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο που έρχεται στους πρωταθλητές Ελλάδος για να τους ανεβάσει επίπεδο με την ποιότητά του.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή του ο διεθνής Κροάτης μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έδειξε αποφασισμένος να πετύχει με τη νέα του ομάδα. Ο 30χρονος μπακ αναφέρθηκε στους στόχους του που δεν είναι άλλοι από τίτλους και έξοδο στο Champions League, ενώ φρόντισε να στείλει και το μήνυμά του στον κόσμο των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Μαξ Λόου: Ένας σύγχρονος φουλ μπακ για τον Θρύλο (vids)

Όσα είπε ο Βρσάλικο:

«Ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να έρθω και να υπογράψω στον Ολυμπιακό λόγω της μεγάλης ιστορίας και της νοοτροπίας αυτής της ομάδας που είναι νοοτροπία νικητή και μου αρέσει.

Αφού συναντήθηκα με την ομάδα ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω και να υπογράψω. Σε μία ομάδα με μεγάλους φιλάθλους και μεγάλη ιστορία.

Ξέρω ότι αυτή η ομάδα είναι γεμάτη ενέργεια και γεμάτη πνεύμα νικητή. Έχει σπουδαίους φιλάθλους με μεγάλες προσδοκίες και μου αρέσει.

Θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω στο Champions League. Είναι ένας μεγάλος στόχος για μένα και θα δείτε ότι θα δίνω το 100% μου κάθε μέρα.

Εχω ακούσει πολλά και έχω δει πολλά βίντεο για τους οπαδούς μας και θα τους στείλω ένα μήνυμα ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω ό,τι έχω και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024