Άρης: Ανακούφιση για Ντουκουρέ
Επιπόλαιος αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Ιβοριανού μέσου στον αστράγαλο, ενώ από αύριο (3/7) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Ο τραυματισμός του Ντουκουρέ στο χθεσινό (1/7) φιλικό παιχνίδι του Άρη με το Αμβούργο «καρδιοχτύπησε» τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ.
Ο Ιβοριανός μέσος δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα και στη συνέχεια αισθανόταν έντονους πόνους στον αστράγαλο, ενώ αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο στην ήττα με 4-3 από τη γερμανική ομάδα.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πάντως, του ποδοσφαιριστή, ηρέμησαν τους ανθρώπους του Άρη, καθώς η κατάσταση του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία.
Ο Ντοκουρέ ακολούθησε το πρωί πρόγραμμα αποθεραπείας για προληπτικούς λόγους, ενώ αναμένεται να επιστρέψει, αύριο (3/7) στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και να τεθεί στη διάθεση του Μπούργος.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Άρη «χάρισε» την απογευματινή προπόνηση, θέλοντας να επιβραβεύσει τους παίκτες του, για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι.
- ΔΥΠΑ: Αρχισαν οι αιτήσεις για το επίδομα 750 ευρώ – Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα
- MEGA Stories: Υποκλοπές – Η καταδίκη των 4 και οι αόρατοι εντολείς
- Die Zeit: Συνελήφθη ύποπτος στην Κύπρο που σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις για την Χαμάς
- Παναιτωλικός: Στα χρώματα της ομάδας για τα 100 χρόνια η Γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου (vid)
- Υπόκλιση στη «φωνή της ψυχής μας»: Η συναυλία – αφιέρωμα στον Αντώνη Καλογιάννη συγκίνησε το θέατρο Παλλάς
- Κουτσούμπας: Το εγκληματικό κύκλωμα στον ΟΠΕΚΕΠΕ έδρασε υπό την καθοδήγηση υπουργών της κυβέρνησης

