Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπάνια εξομολόγηση Νίκου Μουτσινά: «Θυμάμαι όταν φιλήθηκα με αγόρι είχα...»

Σπάνια εξομολόγηση Νίκου Μουτσινά: «Θυμάμαι όταν φιλήθηκα με αγόρι είχα…»

Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε πριν λίγο καιρό να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην απόφασή του να δηλώσει ανοιχτά ότι είναι γκέι και μάλιστα να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού Antivirus.

Ο παρουσιαστής εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να διστάζει, αποκάλυψε πώς ένιωσε την πρώτη φορά που φίλησε αγόρι και μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Μουτσινάς – Το ευχάριστο είναι που τελειώνει…

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για το εξώφυλλο στο Antivirus μιλούμε περίπου ένα χρόνο και έλεγα δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι η ώρα. Είχα κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι το Down Town Κύπρου, είχε κομμάτι για την ΛΟΑΤΚΙ, δεν έλεγα ανοιχτά «είμαι gay» κλπ., αλλά φανταζόμουν ότι με τα λεγόμενά μου αν κάποιος αναρωτιόταν δεν θα είχε διαβάσει καλά τη συνέντευξη. Εμένα δεν με καίει να φιληθώ στον δρόμο, δεν νιώθω περιορισμένος αν δεν φιληθώ στον δρόμο. Κάποιος όμως μπορεί να νιώθει. Με αυτή τη σκέψη είπα πάμε να το κάνουμε, αλλά είπα αν είναι να τα πούμε θα τα πούμε. Ήταν και μια μικρή ανασκόπηση δική μου».

Για τη σχέση με τη μητέρα του

«Είχα παγώσει όταν με φλέρταρε ένα αγόρι και φιληθήκαμε. Νόμιζα ότι με κοιτούσαν όλοι και φώναζαν ντροπή. Αρχικά, νόμιζα ότι το ξέρουν όλοι. Είχα πάει σπίτι και θυμάμαι ότι είχαμε κόσμο. Πήγα έκατσα σε μια καρέκλα και μου είπαν «τι έχεις»; Όταν είπα στη μαμά μου ότι είμαι με ένα αγόρι, δεν μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της «Ελληνίδας μάνας». Είχα πει στη μάνα μου ‘πες μου κι ευχαριστώ γιατί δεν θα ανεχόσουν άλλη γυναίκα δίπλα μου, θα την σκότωνες’».

Για το «Καλό Μεσημεράκι»

«Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε θεματολογία. Φέτος έχω χορέψει όσο δεν έχω χορέψει όλα τα χρόνια της ζωής μου. Για να περάσει η ώρα. Όσο δεν με ενοχλούν από το κανάλι για τα νούμερα, δεν θα ενοχληθώ εγώ. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν μπορώ να μεταποιηθώ, δεν θέλω και να μεταποιηθώ».

Για την υιοθεσία

«Το λέω χρόνια αλλά κάπως δεν κάθεται. Δεν ξέρω τι πρέπει να συνειδητοποιήσω μερικές φορές. Γενικότερα, η Ελλάδα και η υιοθεσία έχουν τεράστιο καβγά μεταξύ τους».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024