
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ποζάρει χαμογελαστή στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Mιχαλοπούλου σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.
Η μέλλουσα μαμά αυτή τη φορά πόσταρε μερικές φωτογραφίες της από τις χαλαρές της στιγμές στην παραλία.
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με μαγιό και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Όπως έχει αποκαλύψει ο Πάνος Ιωαννίδης, το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει αγοράκι. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και στην τελευταία της ανάρτηση την είδαμε με το μπικίνι της.
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου επέλεξε ωστόσο να κρύψει την κοιλιά της. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Mιχαλοπούλου είναι περίπου δύο χρόνια μαζί και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και από τον περασμένο Νοέμβρη μοιράζεται την ίδια στέγη.
Δείτε την ανάρτηση
- Ανδρουλάκης: Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα Μητσοτάκης και η παρέα του Μαξίμου – Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κοινωνία
- Αναχώρησαν για το ΟΑΚΑ οι αποστολές Ολυμπιακού και Ρεάλ
- Μικρόσωμοι σκύλοι: Ποια είναι τα κοινά λάθη που κάνουμε στην ανατροφή τους και πώς να τα αποφύγουμε
- Εκλογές στην Κύπρο: Η αποχή δεν είναι επιλογή, είπε ο Χριστοδουλίδης – «Δεν αγωνιώ για το αποτέλεσμα»
- Μουντιάλ 2026: Μέσι, Εμπαπέ, Κέιν στο βίντεοκλιπ της Σακίρα για το «Dai Dai»
- Η συμβουλή του Κομπανί στους παίκτες της Μπάγερν μετά το νταμπλ






