Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σάκκαρη – Τατιάνα Μαρία 0-2: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε πρόωρα από το Wimbledon

Μαρία Σάκκαρη – Τατιάνα Μαρία 0-2: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε πρόωρα από το Wimbledon

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Τατιάνα Μαρία και αποκλείστηκε πρόωρα από το Wimbledon.

Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-3, 7-5 από την Τατιάνα Μαρία και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η Σάκκαρη, που είχε κερδίσει τη Χάιβς στον πρώτο αγώνα στο τουρνουά, «θόλωσε» στο δεύτερο σετ αφού σέρβιρε για να ισοφαρίσει αλλά η Γερμανίδα πήρε τρία γκρέιμ στη σειρά και πανηγύρισε την πρόκριση. Επόμενη αντίπαλος για την 34χρονη η Γέλενα Οσταπένκο.

Έπαιξε κοντά στο φιλέ

Παίζοντας κοντά στο φιλέ και βρίσκοντας πόντους από το μπάκχαντ, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε τρεις φορές σε μπρέικ πόιντ στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά η Γερμανίδα αντίπαλός της κράτησε δύσκολα για το 2-1. Οι δύο τενίστριες κράτησαν στη συνέχεια με την Τατιάνα Μαρία να βρίσκει μπρέικ για το 5-3 και να κλείνει το σετ στο σερβίς της.

Η Γερμανίδα βρέθηκε με διπλό μπρέικ πόιντ στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Η Σάκκαρη αντεπεξήλθε και κράτησε το σερβίς της και στη συνέχεια έκανε μπρέικ φτάνοντας στο 2-0.

Η Γερμανίδα κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ σε κρίσιμο σημείο (9ο γκέιμ) του δεύτερου σετ, στην στιγμή που η Σάκκαρη σέρβιρε για την κατάκτησή του. Η Σάκκαρη είχε δύο ευκαιρίες να κλείσει το σετ στη συνέχεια αλλά η 34χρονη Γερμανίδα ισοφάρισε σε 5-5 και στη συνέχεια έκανε νέο μπρέικ για να κλείσει τον αγώνα στο σερβίς της.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024