
Νίκος Μουτσινάς: Έμεινε… κόκαλο με αυτά που έβλεπε στο πλατό
Απίθανα πράγματα
Ο Νίκος Μουτσινάς ρίχνει αυλαία σήμερα με το «Καλό μεσημεράκι» και όπως ήταν φυσικό στην εκπομπή του θα γινόταν χαμός, όσον αφορά τους ανθρώπους που θα έμπαιναν στο πλατό για να του κάνουν έκπληξη. Σημειώνεται πως και η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε σήμερα το τηλεοπτικό κοινό.
Στον αέρα προβλήθηκε ένα βίντεο, στο οποίο ο Νίκος Μουτσινάς προκαλούσε για να έχει στην τελευταία εκπομπή τη Chanel, η οποία εκπροσώπησε φέτος την Ισπανία στη Eurovision.
- Διαβάστε επίσης: Ο σεισμός την ώρα που καιγόταν το πελεκούδι με κάποιον επώνυμο… – Ο Μουτσινάς τα βγάζει όλα στη φόρα
Στη συνέχεια, έπεσε η μουσική, η πόρτα άνοιξε και στο πλατό μπήκε… η Καλομοίρα! Άναυδος έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς, ωστόσο, υπήρξε και… παρακάτω.
Δείτε το βίντεο
Αμέσως μετά μπήκε στο στούντιο η Ανδρομάχη, η οποία έφερε με τη σειρά της τον Andrei από τη Ρουμανία, που ξεσήκωσε το πλατό με το τραγούδι «Llamame».
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων






