Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MEΛISSES: «Μάγεψαν» στη sold out συναυλία τους στο Κατράκειο

MEΛISSES: «Μάγεψαν» στη sold out συναυλία τους στο Κατράκειο

Το no1 συγκρότημα της χώρας γνώρισε την αποθέωση από τους χιλιάδες θεατές, οι οποίοι για περισσότερες από 2,5 ώρες χόρευαν στο ρυθμό των δεκάδων επιτυχιών τους

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι MEΛISSES τις φετινές συναυλίες τους, χαρίζοντας στο κοινό που κατέκλυσε το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας μία μοναδική βραδιά, γεμάτη επιτυχίες, εκπλήξεις και συγκίνηση.

Το no1 συγκρότημα της χώρας γνώρισε την αποθέωση από τους σχεδόν 8.000 θεατές, με την πρώτη τους καλοκαιρινή συναυλία, το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου, να γίνεται sold out.

Για περισσότερες από 2,5 ώρες, οι MEΛISSES έκαναν τον κόσμο να χορεύει στο ρυθμό των δεκάδων επιτυχιών τους, ενώ παράλληλα γέμισαν συναίσθημα με τις μπαλάντες αλλά και τις δυνατές ερμηνείες του Χρήστου Μάστορα.

Κάνοντας την έκπληξη, το κορυφαίο συγκρότημα παρουσίασε σε πρώτη μετάδοση, αποκλειστικά για το κοινό της συναυλίας, το music video της νέας του επιτυχίας «Για Μένα Βράδιασε», του τραγουδιού που έχει ήδη αγαπηθεί πάρα πολύ και βρίσκεται στο top10 του ελληνικού ραδιοφωνικού airplay και κυκλοφορεί από την Panik Records.

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν όταν στη σκηνή ανέβηκε η διεθνούς φήμης Ελληνοαμερικανίδα Rita Wilson, με την οποία ο Χρήστος Μάστορα τραγούδησε το επιτυχημένο ντουέτο τους «Let Me Be».

Στη σκηνή επίσης ανέβηκε και η Κατερίνα Λαζαρίδου, ένα από τα μεγάλα ταλέντα και φαβορί για τη νίκη στο φετινό «X Factor», αποδεχόμενη την on air πρόταση που της έκανε ο coach της Χρήστος Μάστορας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου live του talent show.

Τις προσεχείς ημέρες οι ΜΕΛISSES θα βρεθούν στην Πάτρα (Γήπεδο Παναχαϊκής, 13 Ιουλίου), στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Γης, 18 Ιουλίου), στο Ηράκλειο Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο, 20 Ιουλίου) και στην Λάρισα (Στάδιο Αλκαζάρ, 26 Ιουλίου).

Εισιτήρια προπωλούνται στο ticketservices: https://www.ticketservices.gr/event/melisses-summer-2022
Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Τζέμης

Χορηγοί επικοινωνίας: Mega, 89.8 Δρόμος fm

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024