
Πάνω από 10.000 τα διαρκείας του Ολυμπιακού!
Με εξαιρετικούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού που ξεπέρασε τις 10.000.
Την στήριξή του στον Ολυμπιακό συνεχίζει να δείχνει εμπράκτως ο κόσμος της ομάδας, με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας να είναι εξαιρετική και με αμείωτους ρυθμούς.
Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ήδη έχουν φύγει περισσότερες από 10.000 κάρτες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου για ακόμη μία χρονιά.
Αυτή η στήριξη του κόσμου σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και εκείνες που θα ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα, διαμορφώνουν τις καλύτερες συνθήκες ενόψει της νέας σεζόν όπου στόχος είναι και πάλι το νταμπλ και η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.
- Προειδοποίηση ΕΟΦ για τις παράνομες διαφημίσεις φαρμάκων για αδυνάτισμα
- Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Βρέθηκε το ιατρικό μηχάνημα αξίας 25.000 ευρώ μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα
- Άνθρωποι κατρακυλούν σε λόφο κυνηγώντας ένα… τυρί – Η παράξενη παράδοση στη Βρετανία
- Ο Πίτερς, η Αρμάνι και η περίπτωση του… Μιλουτίνοφ
- Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση από το ελληνικό FBI για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – 16 συλλήψεις
- Απαξιωτικός και επιθετικός για ΠΑΣΟΚ και νέα κόμματα ο Μητσοτάκης – Παρατείνεται και τον Ιούλιο η επιδότηση στο diesel



