
Νέος προπονητής της Κύπρου ο Κετσπάγια – Ντεμπούτο κόντρα στην Ελλάδα
Ο Γεωργιανός τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Κύπρου, διαδεχόμενος τον Νίκο Κωστένογλου. Ο 54χρονος κοουτς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση απέναντι στην εθνική μας ομάδα (24/9).
Για δεύτερη φορά στο «τιμόνι» εθνικής ομάδας θα καθίσει, ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, και θα διαδεχθεί τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της Κύπρου.
Ο Γεωργιανός προπονητής θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας στις 24/09 (21:45), οπότε η Κύπρος αντιμετωπίζει την Ελλάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα με την οποία ο 56χρονος έχει συνδεθεί τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής (έπαιξε στην ΑΕΚ την περίοδο 1994-1997) και έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού (2009) και της ΑΕΚ (2016).
Ο Τιμουρ Κετσπάγια έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Ανόρθωση στην οποία βρισκόταν από τον Ιούλιο του 2019.
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα – Μπουρίνια, κεραυνοί, ακόμα και χαλάζι
- Οι υψηλές θερμοκρασίες επιτυγχάνουν την γήρανση – Ο ρόλος της κλιματικής αλλαγής
- Θυμός: Τι κρύβεται από πίσω;
- EKT: Η Ευρώπη επανασχεδιάζει τα χαρτονομίσματά της – Εσείς ποιο σχέδιο προτιμάτε;
- Πυρηνική συμφωνία Ουάσιγκτον-Ριάντ: Γιατί ανησυχεί τους ειδικούς στις ΗΠΑ
- Φταίνε τα ισραηλινά λόμπι που ο Ρότζερ Γουότερς δεν έβρισκε ξενοδοχεία να μείνει στην Αμερική;


