
Αίσιο τέλος για τη 13χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Χαλκηδόνα
Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού η ανήλικη εντοπίστηκε στο Μαρούσι.
Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 13χρονης Χαλιμά Α., τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας την Τετάρτη 28 Ιουνίου.
Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού η ανήλικη εντοπίστηκε στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, η περιπέτεια της Χαλιμά Α., 13 ετών, έληξε την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Η Χαλιμά Α. βρέθηκε στην περιοχή του Αμαρουσίου και είναι καλά στην υγεία της. Οι συνθήκες εξαφάνισης διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.
«To Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στην Χαλιμά Α. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», γράφει η ενημέρωση.
- Ο Μπρούνο Φερνάντες «καίγεται» για δύο ασίστ
- Ελένη Αντωνίου: Η διεθνής διαιτητής που συνέλαβε τον 89χρονο που άνοιξε πυρ στο κέντρο της Αθήνας (vid)
- Στη ΓΑΔΑ μεταφέρεται ο 89χρονος από την Πάτρα – Πώς συνελήφθη
- Ο Τζίμι Κίμελ (ξανά) σε κόντρα με την οικογένεια Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς η μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι
- Κικίλιας: Επενδύουμε 90 εκατ. ευρώ επιπλέον στη ναυτική εκπαίδευση



