Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρει ο Όσιμεν: «Ο τραυματισμός με την Ίντερ έμοιαζε με θάνατο, έχω 18 βίδες κάτω από το σαγόνι»

Σοκάρει ο Όσιμεν: «Ο τραυματισμός με την Ίντερ έμοιαζε με θάνατο, έχω 18 βίδες κάτω από το σαγόνι»

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο πρόσωπο σε εναέρια σύγκρουση με τον Σκρίνιαρ τον περασμένο Νοέμβριο δεν έχει σβήσει από το μυαλό του Βίκτορ Όσιμεν.

Η περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετική για την αφόυ βγήκε στο Champions League μέσω της 3ης θέσης στη Serie A. Ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για τον Νιγηριανό φορ των «παρτενοπέι», Βίκτορ Όσιμεν.

Αιτία ένας σοβαρός τραυματισμός που υπέστη κατά τη διάρκεια αγώνα με την Ίντερ τον Νοέμβριο, σε εναέρια σύγκρουση με τον Μάρτιν Σκρίνιαρ, με τον Νιγηριανό να έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και να χρειάζεται να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 για να επιστρέψει -φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο- στη δράση.

Ο ίδιος μάλιστα όχι μόνο δεν έχει διάθεση να ξεχάσει αυτό το περιστατικό αλλά φαίνεται πως έχει σημαδέψει εκτός από το πρόσωπο και την ψυχή του.

«Ο τραυματισμός που είχα απέναντι στην Ίντερ έμοιαζε με τραυματισμό που οδηγεί στον θάνατο. Αισθανόμουν ότι πεθαίνω. Μόνο εγώ μπορώ να εξηγήσω πώς ένιωθα εκείνη τη στιγμή.

Αλλά για να μπορέσω να σηκωθώ όρθιος χωρίς να χρησιμοποιήσω το φορείο, να βγω από το γήπεδο μόνος μου, τότε ήξερα ότι ήταν κάτι που μπορούσα να χειριστώ», δήλωσε αρχικά ο Όσιμεν μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νιγηρίας «Wazobia FM», για να προσθέσει:

«Φτάνοντας στο νοσοκομείο, είπα στον γιατρό μου ότι θα μείνω εκτός για δύο εβδομάδες το πολύ. Όταν βγήκε η τομογραφία, είδα πως έσπασα πολλά οστά, τα οποία έπρεπε να αφαιρέσουν και να τα διορθώσουν. Έχω περίπου 18 βίδες κάτω από το σαγόνι μου.

Για μέρες ολόκληρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ ή να φάω από τον πόνο. Στο τέλος όμως της ημέρας, είμαι λιοντάρι και ξέρω το είδος της νοοτροπίας που έχω. Στο μυαλό μου, είχα ήδη προγραμματίσει την επιστροφή μου μετά το χειρουργείο».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024