
Γκατσίνοβιτς: «Πέρασα καλά στον Παναθηναϊκό, αλλά η ΑΕΚ ήταν το κατάλληλο επόμενο βήμα για μένα» (vid)
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, για τις φιλοδοξίες του με τη νέα του ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό.
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι, με τον Σέρβο άσο να μιλάει στο κανάλι της ΠΑΕ για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Ο 27χρονος μέσος τόνισε πως πέρασε καλά το προηγούμενο διάστημα στον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρεί πως η Ένωση είναι το κατάλληλο βήμα για εκείνον στην καριέρα του.
Όσα είπε ο Γκατσίνοβιτς:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που έρχομαι σε έναν τέτοιο μεγάλο σύλλογο, με πάρα πολλούς οπαδούς, με μεγάλες φιλοδοξίες για τα επόμενα χρόνια κι ελπίζω πως μπορούμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα.
Φυσικά, όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό γνώριζα πως η ΑΕΚ φτιάχνει νέο γήπεδο και πως θα είναι έτοιμο για την επόμενη σεζόν. Το να παίζουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο θα μας βοηθήσει πολύ να πετύχουμε τους στόχους μας.
Πρώτα απ’ όλα ήρθα εδώ γιατί έχουμε κάποιους στόχους να πετύχουμε μαζί. Θέλω να γίνω πρωταθλητής με την ΑΕΚ. Γι’ αυτό ήρθα. Υπέγραψα για τέσσερα χρόνια, αλλά ελπίζω πως δε θα χρειαστεί τόσος καιρός και μπορούμε να το πετύχουμε από τη νέα σεζόν ή το πολύ την επόμενη. Προσωπικά, θέλω να κάνω καλά παιχνίδια, να είμαι σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, να βοηθήσω την ομάδα και για την επιστροφή της στην Ευρώπη και να είμαστε γενικά πετυχημένοι μαζί.
Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για μένα. Πέρασα μερικούς πολύ ωραίους μήνες στον Παναθηναϊκό. Είχαμε μεγάλη επιτυχία, πέρασα καλά εκεί. Η προσπάθεια, όμως, της ΑΕΚ για να με φέρει εδώ ήταν ο βασικός λόγος για την απόφαση μου να έρθω. Έκαναν πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια για να με φέρουν στην ομάδα. Επίσης όταν κατάλαβα τις φιλοδοξίες της ομάδας, ένιωσα πως το κατάλληλο επόμενο βήμα για μένα ήταν να έρθω εδώ. Και να είμαι επιτυχημένος τα επόμενα χρόνια με την ΑΕΚ.
Ελπίζω να είμαστε ενωμένοι στις καλές και τις κακές στιγμές. Όμως, ελπίζω οι καλές να είναι οι περισσότερες. Να είμαστε ενωμένοι κι ενωμένοι να κερδίζουμε τα παιχνίδια».
- Συναγερμός στην Κρήτη: Πήγαν για ψάρεμα και βρήκαν νάρκη στα βράχια
- Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που έχασαν τη ζωή τους ένας 16χρονος και ένας 18χρονος
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Β’)
- Ο Τζόλης αναδείχθηκε πολυτιμότερος της χρονιάς στο βελγικό πρωτάθλημα
- Νέα Ορλεάνη: Οι κάτοικοι καλούνται να ξεκινήσουν άμεσα τη μετεγκατάσταση – Η θάλασσα θα εξαφανίσει την πόλη
- Μέμος Μπεγνής: «Επένδυσα τα χρήματα μου σε ένα ταχυφαγείο και καταστράφηκα»




