Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΤ Forum - Ανδριόπουλος: Συμβολικός ο χώρος, την Τετάρτη η Dimand μπαίνει στο ΧΑ

ΟΤ Forum – Ανδριόπουλος: Συμβολικός ο χώρος, την Τετάρτη η Dimand μπαίνει στο ΧΑ

Για το όραμα και το σημαντικό έργο της Dimand στη βελτίωση των πόλεων και στην μετατροπή τους σε έξυπνες και πράσινες πόλεις μίλησε στο ΟΤ Forum ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Ανδριόπουλος, με την προσδοκία η παρουσία του στη Σοφοκλέους να «φέρει γούρι» στην αυριανή δημόσια προσφορά της Dimand.

H εταιρεία Dimand Real Estate Development κάνει αύριο, Τετάρτη, το ντεμπούντο της στο Χρηματιστήριο Αθηνών και η συμμετοχή του διευθύνοντος συμβούλου στο ΟΤ Forum – Meta Living στην ιστορική έδρα του Χρηματιστηρίου στη Σοφοκλέους δεν μπορεί παρά να είναι ένας καλός οιωνός.

«20 χρόνια μετά την ίδρυση της Dimand, το 2002, κάνουμε αύριο δημόσια προσφορά» είπε ο κ. Ανδριόπουλος, μιλώντας στο OT Forum αναλυτικά για το όραμα, τη δραστηριότητα και το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Ανδριόπουλος εστίασε στις τεράστιες δυνατότητες της Ελλάδας να αλλάξει προς το καλύτερο όλες τις μεγάλες πόλεις και όχι μόνο την Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Μπακογιάννης στο ΟΤ forum: Το 2023 θα είναι έτοιμος ο Μεγάλος Περίπατος – Ψηφιοποιημένο το 70% των υπηρεσιών του Δήμου

Θετικός και αισιόδοξος πρόσθεσε μάλιστα ότι μπορεί να αργήσαμε ως χώρα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις της νέας εποχής, αλλά τουλάχιστον τώρα έχουμε την πολυτέλεια να μιμηθούμε πετυχημένα παραδείγματα και να απορρίψουμε αποτυχημένες λύσεις αξιοποιώντας την παγκόσμια εμπειρία.

Από 13 – 15 ευρώ το εύρος της τιμής διάθεσης της μετοχής

Στα 13 – 15 ευρώ ορίστηκε το εύρος της τιμής της μετοχής της Dimand για τη δημόσια προσφορά, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου 2022, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024