Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, όταν ήρθε η ώρα να βγάλουν μια ομαδική φωτογραφία οι ηγέτες σκέφτηκαν αν θα ήταν σκόπιμο να ξεγυμνωθούν από την μέση και πάνω, όπως είχε κάνει προ δεκαετίας ο πρόεδρος της Ρωσίας.
Με πρώτο τον Τζόνσον
«Κρατάμε τα σακάκια; Βγάζουμε τα σακάκια; Βγάζουμε το παλτό μας;», αναρωτήθηκε πρώτος απ’ όλους ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, όταν οι G7 κάθισαν στο τραπέζι για το γεύμα των ηγετών στο κάστρο Elmau της Βαυαρίας, όπου ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς φιλοξενεί τη σύνοδο κορυφής της G7.
«Να πάρουμε πόζα πάνω σε άλογο χωρίς σέλα, δείχνοντας το στήθος μας», είπε ο Καναδός πρωθυπουργός Τζαστίν Τριντό, αναφερόμενος στην περίφημη φωτογράφιση του Πούτιν το 2009 να ιππεύει χωρίς πουκάμισο πάνω σε ένα άλογο.
«Να βγάλουμε τα ρούχα μας; Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν», συνέχισε ο Τζόνσον. «Ας κάνουμε ιππασία ημίγυμνοι», επέμεινε και ο Τριντό.
Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, επισημαίνοντας: «Ω ναι! Η ιππασία είναι ό,τι καλύτερο».
G7 leaders laughed at Putin
During #G7 meeting, leaders joked whether it would be advisable to take off their jackets or even be more naked in order to oppose “formidable” and “tough” image of Putin.
Justin Trudeau added:”We will arrange a ride on horseback with bare-chested.” pic.twitter.com/Imq9caA3Oh
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας