Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι String Demons μιλούν στο in για την «Αντοχή» τους και το live στο Gazarte

Οι String Demons μιλούν στο in για την «Αντοχή» τους και το live στο Gazarte

Οι String Demons θα δώσουν μια ξεχωριστή συναυλία στο Gazarte

Οι String Demons, τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη παίρνουν τα δοξάρια τους και ανεβαίνουν στη σκηνή του Gazarte στις 4 Ιουλίου.

Στη μέχρι τώρα πορεία τους ως σχήμα έχουν καταφέρει να σταθούν δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους με τους ανατρεπτικούς-ψυχαγωγικούς δίσκους και τις συναυλίες τους, έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό.

Στη συναυλία τους, οι String Demons στο πρόγραμμα που ονόμασαν Cocktail Εγχόρδων, παρουσιάζουν με ξεχωριστό τρόπο κομμάτια από ένα τεράστιο μουσικό φάσμα, χωρίς ταμπέλες, όρια και «στεγανά».

Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία μίλησαν στο ιν για το δικό τους κοκτέιλ, για την τραμπ και το νέο τους τραγούδι.

Θα παρουσιάσετε ένα κοκτέιλ εγχόρδων στις 4 Ιουλίου στο Gazarte. Πείτε μας μερικά από τα συστατικά του.

Ένα ωραίο Cocktail μπορεί να θεωρηθεί το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό, οπότε αν σε αυτό χρησιμοποιήσουμε σαν »συστατικά» τα έγχορδα, θα γίνουν μίξεις κομματιών παλιών και καινούργιων , δικών μας και διασκευών που θα καλύψουν ένα μεγάλο φάσμα της μουσικής και της αισθητικής μας όπως είναι αυτόν τον καιρό.

Το Cocktail Εγχόρδων είναι κάτι σαν μία καλοκαιρινή συνέχεια της παράστασης «Λεωφόρος Εγχόρδων» που παρουσιάσαμε το χειμώνα.

Θα παίξουμε κάποιες από τις νέες κυκλοφορίες που είχαμε φέτος όπως την «Αντοχή» που υπάρχει και στο youtube , το οποίο είναι τραγούδι που γράφτηκε τις περίεργες μέρες της περσινής χρονιάς.

Σίγουρα θα είναι και κομμάτια που θα περίμενε κάποιος να ακούσει από εμάς αλλά επειδή εδώ μιλάμε για cocktail , θα γίνουν και πράγματα στη σκηνή που…κανείς δεν περιμένει!

Είναι δύσκολο για δύο αδέρφια να είναι στο ίδιο συγκρότημα; Έχετε και τις Oasis στιγμές σας που δεν μιλιέστε;

Όσο πιο παλιά και πιο δύσκολα. Τελευταία έχουμε ηρεμήσει κάπως και οι τσακωμοί μας είναι ελάχιστοι…τουλάχιστον ελάχιστοι σε σχέση με παλιά!
Οι στιγμές που δε μιλιόμαστε ήταν πάντοτε λίγες γιατί σχεδόν ποτέ δεν καταφέραμε να κρατήσουμε »μούτρα» η μία στον άλλον. Δεν είμαστε από αυτούς που διαφωνούμε με σιωπή…

Το δύσκολο με τα αδέρφια είναι η ιστορία , δηλαδή τσακώνονται τώρα για κάτι που μπορεί να έχει γίνει 20 χρόνια πριν. Βέβαια η ιστορία αυτή φέρνει και σαν αποτέλεσμα φοβερές στιγμές επικοινωνίας , είτε πάνω στη σκηνή , είτε οπουδήποτε αλλού.

Στο Gazarte θα συμμετέχει και ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Πείτε μας ένα απρόβλεπτο τραγούδι που θα τραγουδήσει.

Με τον Ρένο γνωριζόμαστε χρόνια αλλά φέτος πρώτη φορά βρεθήκαμε μαζί στη σκηνή του Μεγάρου σε ένα happening για την ταινία του 4 Μαύρα Κουστούμια, που μας κάλεσε να εμφανιστούμε. Θα φέρει μία καλλιτεχνική τρέλα στο live , και το τι θα προκύψει στα αλήθεια θα το δούμε το βράδυ της Δευτέρας. Να σας δώσουμε μία γεύση λέγοντας ότι θα συμβεί μία τραγουδιστική έκπληξη βασισμένη σε μία αγαπημένη ταινία του.

Φέτος το καλοκαίρι συμμετέχετε στον Ερωτόκριτο του Ηλία Καρελλά. Τι σημαίνει για σας η συμμετοχή σε μια θεατρική ομάδα και μάλιστα θεάτρου σκιών;

Ένας Ερωτόκριτος , πιο ροκ ,  για το καλοκαίρι με τη σκηνοθετική ματιά του Ηλία Καρελλά και της Αντιγόνης Γύρα , την Αρετή Κετιμέ με τέσσερις εξαιρετικούς ηθοποιούς που πραγματικά »πετάνε» στη σκηνή , τον Φάνη Παυλόπουλο , τη Μαρία Μπαλούτσου, τη Χρύσα Νταή και τον Ανδρέα Λόντου. Έχουμε γράψει για το έργο δύο καινούργια τραγούδια. Στην παράσταση θα ακουστούν κομμάτια της κρητικής παράδοσης με τη μοναδική φωνής της Αρετής και με μία πιο stringdemonική προσέγγιση.

Η ματιά του Ηλία στις παραστάσεις που κάνει ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη μουσική , τις συναυλίες, το ρεπερτόριο και όσες φορές έχουμε δουλέψει μαζί γίνεται πολύ φυσικά και απλά, αλλά πάντοτε με προσοχή στη λεπτομέρεια. Επίσης σημαντικό είναι να μπορούν να το δουν τα παιδιά χωρίς να γίνεται χαζοχαρούμενο και(όπως λέμε συχνά για πλάκα) «μπεμπέ», αλλά και οι μεγάλοι. Πράγμα το οποίο πέτυχε και έχει πετύχει σε όλες τις συνεργασίες μας με τον Ηλία μέχρι τώρα, με αποκορύφωμα τον «Συρανό» που κάναμε τη σεζόν ’19-’20, μία παράσταση που αγάπησε τόσο πολύ ο κόσμος, μικροί και μεγάλοι, για την οποία είμαστε τόσο περήφανοι, κόπηκε πάνω στη «γλύκα» λόγω πανδημίας και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα συνεχίσει το ταξίδι της. Παραστάσεις που απευθύνονται σε μεγάλους και μικρούς ανθρώπους, όπως συνηθίζουμε να λέμε και χρησιμοποιούν τη μουσική ως ένα βασικό όχημα για να ξυπνήσουν συναισθηματικούς κόσμους χωρίς στεγανά και χαζούς περιορισμούς, είναι παραστάσεις που χαιρόμαστε να γράφουμε μουσική αλλά και να παίζουμε live.

Θα συνεργαζόσασταν με έναν τραγουδιστή της trap; Πως σχολιάζετε τα πρόσφατα γεγονότα στα Mad awards;

Αν η αισθητική του ταίριαζε με τη δική μας, γιατί όχι; Οταν νιώθουμε ότι πίσω από μια μουσική υπάρχει ταλέντο, δουλειά, άποψη και ροκιά είμαστε ανοιχτοί στα πάντα! Γενικά όμως, να το πούμε και λίγο απλά, το συγκεκριμένο είδος δεν το γουστάρουμε πολύ οπότε θα πρέπει να πρόκειται για τρομερή εξαίρεση.

Εννοείται είμαστε κατά της βίας και νιώθουμε άσχημα για αυτούς που βρέθηκαν κοντά στο περιστατικό και κινδύνευσαν χωρίς να φταίνε. Αυτό είναι το σημαντικότερο πάντα! Αυτοί που δε φταίνε!

Στον χώρο αυτό, όπως σε και σε όλους τους χώρους υπάρχουν έχθρες και πισώπλατα χτυπήματα , αυτήν τη φορά αντί για πισώπλατα ήταν…»εμπρόπλατα»… αν δύο ή και περισσότεροι θέλουν να πλακωθούν το καταλαβαίνουμε απλά να προσέξουν τους ανθρώπους γύρω τους που θα φοβηθούν, θα κινδυνεύσουν να χτυπήσουν σοβαρά και δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024