Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, έπειτα από ακόμη μία απαιτητική σεζόν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παραβλέψει τη… δουλειά.
Ο «Greek Freak» είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Το ότι προπονείται συνέχεια και δεν αφήνει τον εαυτό του και το σώμα του να επαναπαυτούν.
Έτσι, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μαζί με τον αδερφό του Άλεξ και το έριξαν στην προπόνηση για να παραμείνουν σε φόρμα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.