Επέστρεψε απόψε μέσα από το MEGA το X Factor και το πέμπτο live υπόσχεται μοναδικές ερμηνείες και μουσικές συγκινήσεις.
Ο παρουσιαστής, Αντρέας Γεωργίου, έδωσε το λόγο στον Χρήστος Μάστορας να μιλήσει, ο οποίος έχει μείνει μόνο με έναν παίκτη στο παιχνίδι
«Πώς αισθάνεσαι σήμερα;» ρώτησε ο Αντρέας Γεωργίου, με τον Ηλία Ψινάκη να σπεύδει να σχολιάσει την αποψινή στυλιστική επιλογή του καλλιτέχνη: «Γιάννα Αγγελλοπούλου Δασκαλάκη με τα διαμάντια. Γιάννα Αγγελοπούλου είναι απόψε».
Φυσικά, το χιούμορ του Ηλία Ψινάκη σκόρπισε γέλια ανάμεσα στους κριτές με τον Χρήστο Μάστορα να αδράζει την ευκαιρία να πει κι ένα τραγούδι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.