Διονυσία Γεωργιάδου: Τα πρώτα της γενέθλια μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση
Η Διονυσία Γεωργιάδου, ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την ημέρα των γενεθλίων της
Πέντε περίπου μήνες μετά τον θάνατο του συντρόφου της, Πάνου Νάτση, η Διονυσία Γεωργιάδου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια.
Ο σύντροφός της, Πάνος Νάτσης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 29 Ιανουαρίου και περίπου δύο μήνες μετά, η σύντροφός του, Διονυσία, προσπαθεί να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της.
Έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους.
Η Διονυσία Γεωργιάδου, ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την ημέρα των γενεθλίων της.
Η απώλεια του συντρόφου της παραμένει ανοιχτή πληγή, όπως φάνηκε από την τελευταία ανάρτησή της. Σε μία από τις φωτογραφίες, η ίδια φαίνεται να σβήνει τα κεράκια της τούρτας της, η οποία γράφει πάνω «Χρόνια πολλά και καλά». Στη λεζάντα της δημοσίευσή της, η ίδια έγραψε: «Όσο σφιχτά κι αν σε κρατώ …τρυπώνει ο χρόνος…».
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisia Georgiadou (@dionisiageorgiadou)
- Γερουλάνος για διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: Δεν είναι ώρα να γινόμαστε λιγότεροι, αλλά περισσότεροι
- Τι αλλαγές φέρνει η νέα διάταξη για τις επικουρικές συντάξεις
- Barcelona – Όταν ο έρωτας συνθλίβεται ανάμεσα στην επιθυμία και την εξουσία
- Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα «εχθρός» των οστών μας
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Ο Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ έσπασε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ 63 ετών (pics, vids)




