
Μύκονος: Έφοδος πάνοπλων αστυνομικών στα Ματογιάννια
Προσαγωγές μπροστά στα μάτια των τουριστών
Κάτι δεν πάει καλά φέτος στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου. Μετά τις καταγγελίες του πρώην δημάρχου ότι το νησί παραδίδεται στα χέρια του υποκόσμου, και τις καταγγελίες για απανωτές κλοπές σε σπίτια, αλλά και το τελευταίο άγριο περιστατικό με τον τραυματισμό ξενοδόχου από λοστό, πάνοπλοι αστυνομικοί βρέθηκαν χθες Παρασκευή στα Ματογιάννια βάζοντας χειροπέδες σε υπαλλήλους νυχτερινών μαγαζιών.
Ειδικότερα πάνω από 10 αστυνομικοί οπλισμένοι σαν αστακοί επιχείρησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έφοδο σε γνωστά μαγαζιά στα Ματογιάννια, στη Μύκονο, προσάγοντας με χειροπέδες πισθάγκωνα υπαλλήλους νυχτερινών μαγαζιών που εργάζονταν στην υποδοχή.
Μπροστά στους τουρίστες οι προσαγωγές
Το θέαμα τρόμαξε τους τουρίστες που βιντεοσκοπούσαν την επιχείρηση της αστυνομίας, καταγράφοντας πρωτόγνωρες εικόνες, υποθέτοντας ότι έβλεπαν την σύλληψη διαβόητων κακοποιών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr.
Η έφοδος των Αρχών είχε ως στόχο την προσαγωγή ατόμων που απασχολούνται παράνομα στη φύλαξη των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, ωστόσο ορισμένα από τα άτομα που προσήχθησαν, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των εν λόγω επιχειρήσεων, εργάζονται νόμιμα.
- Τσελέντης για σεισμό στην Κρήτη: «Ας αποφύγουμε για λίγο τα μπάνια»
- Χόρτον-Τάκερ: «Στην Ευρώπη οι παίκτες μιλάνε πολύ – Δεν είμαι τέτοιος τύπος»
- Νέος Κόσμος: Παραμένει ταμπουρωμένος στο διαμέρισμα ο 55χρονος που είχε χτυπήσει τη μητέρα του
- Η εξίσωση του Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ – Τις επόμενες ώρες οι τελικές αποφάσεις του Ανδρουλάκη
- Η επιδημία ιλαράς εντείνεται στην Αμερική – Καμπανάκι εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε το Μονακό-Μπαρτσελόνα και δράση από την Ευρώπη




