Μύκονος: Έφοδος πάνοπλων αστυνομικών στα Ματογιάννια
Προσαγωγές μπροστά στα μάτια των τουριστών
Κάτι δεν πάει καλά φέτος στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου. Μετά τις καταγγελίες του πρώην δημάρχου ότι το νησί παραδίδεται στα χέρια του υποκόσμου, και τις καταγγελίες για απανωτές κλοπές σε σπίτια, αλλά και το τελευταίο άγριο περιστατικό με τον τραυματισμό ξενοδόχου από λοστό, πάνοπλοι αστυνομικοί βρέθηκαν χθες Παρασκευή στα Ματογιάννια βάζοντας χειροπέδες σε υπαλλήλους νυχτερινών μαγαζιών.
Ειδικότερα πάνω από 10 αστυνομικοί οπλισμένοι σαν αστακοί επιχείρησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έφοδο σε γνωστά μαγαζιά στα Ματογιάννια, στη Μύκονο, προσάγοντας με χειροπέδες πισθάγκωνα υπαλλήλους νυχτερινών μαγαζιών που εργάζονταν στην υποδοχή.
Μπροστά στους τουρίστες οι προσαγωγές
Το θέαμα τρόμαξε τους τουρίστες που βιντεοσκοπούσαν την επιχείρηση της αστυνομίας, καταγράφοντας πρωτόγνωρες εικόνες, υποθέτοντας ότι έβλεπαν την σύλληψη διαβόητων κακοποιών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr.
Η έφοδος των Αρχών είχε ως στόχο την προσαγωγή ατόμων που απασχολούνται παράνομα στη φύλαξη των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, ωστόσο ορισμένα από τα άτομα που προσήχθησαν, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των εν λόγω επιχειρήσεων, εργάζονται νόμιμα.
- Θρήνος για τον 38χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
- ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική: Άφωνος ο «γαλάζιος» Φραπές με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου
- Ευρώπη: Έτοιμη να ακολουθήσει την Αυστραλία στην απαγόρευση των social media σε παιδιά – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές
- Αντίο Τουβαλού: Η πρώτη χώρα που εκκενώνεται λόγω κλιματικής αλλαγής
- Φινλανδία: Έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ομάδας του μετά τον υποβιβασμό της! (vid)


