Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιτεχνική κολύμβηση: Έτοιμη να συνεχίσει η Αλβάρες μετά τη λιποθυμία της

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Έτοιμη να συνεχίσει η Αλβάρες μετά τη λιποθυμία της

Παραδόξως, είναι η δεύτερη φορά που η Αλβάρεζ λιποθυμά σε πισίνα, καθώς είχε συμβεί και κατά τη διάρκεια ενός προκριματικού αγώνα για τους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης, με την προπονήτριά της να σπεύδει και πάλι να την βοηθήσει.

Η 25χρονη αθλήτρια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Ανίτα Αλβάρεζ, είναι πλέον έτοιμη να επιστρέψει στη δράση, μόλις 48 ώρες μετά την σοκαριστική λιποθυμία της στην πισίνα, καθώς είναι στη σειρά για να αγωνιστεί στο ομαδικό της Παρασκευής.

Η Αλβάρες συμμετείχε στον τελικό του γυναικείου σόλο free event στη Βουδαπέστη την Τετάρτη, όταν έχασε τις αισθήσεις της και βυθίστηκε στον πάτο της πισίνας. Η Αμερικανίδα λιποθύμησε ενώ εκτελούσε τη χορογραφία της στην πισίνα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βουτήξουν στο νερό για να την σώσουν η Ισπανίδα προπονήτριά της, Αντρέα Φουέντες, και ένας βοηθός της διοργάνωσης.

Παραδόξως, είναι η δεύτερη φορά που η Αλβάρεζ λιποθυμά σε πισίνα, καθώς είχε συμβεί και κατά τη διάρκεια ενός προκριματικού αγώνα για τους Ολυμπιακούς της  Βαρκελώνης, με την Φουέντες να σπεύδει και πάλι να την βοηθήσει.

Εξαρτάται από την ίδια αν θα αγωνιστεί

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Κολύμβησης των ΗΠΑ ανέφερε ότι ήταν «σπαραχτικό» να βλέπεις να ξετυλίγεται μπροστά σου μια τόσο απροσδόκητη και επείγουσα ιατρική κατάσταση: «Έδωσε μια εξαιρετική σόλο ερμηνεία και διαγωνίστηκε έξοχα σε τέσσερις προκριματικούς και τρεις τελικούς σε έξι ημέρες».

«Η Ανίτα έχει αξιολογηθεί από το ιατρικό προσωπικό και θα συνεχίσει να παρακολουθείται. Νιώθει πολύ καλύτερα και σήμερα ξεκουράζεται. Το αν θα κολυμπήσει ή όχι στον τελικό της ελεύθερης ομάδας την Παρασκευή 24 Ιουνίου θα καθοριστεί από την Ανίτα και το έμπειρο ιατρικό επιτελείο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024